Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan lány, aki képes lenne vonzódni egy 51 kilós sráchoz?
Nem, én is ennyi vagyok. Kikészít, ha a másiknak vékonyabb a combja, a dereka..
Én "pici" lány vagyok, de karcsú, törékeny alkat, de egyenesen taszít az ilyen férfi. Azért nézek ki így, mert így érzem jól magam.
Menj egy edzőterembe és fogadj személyi edzőt, aki összedob neked edzést és étrendet. Gondolod, hogy a fittness világában, amikor minden arról szól, hogy egészségessé tudja alakítani bárki a testét, pont te vagy a kivétel, aki nem képes erre? Nem vagy különleges, csak nem fordulsz szakemberhez, ezért nem megy rendesen a tömegnövelés.
Másrészt mi nők letojjuk, ki hány kilómétert tud futni, a nagyobb biztonságérzet miatt vonzódunk a nálunk nagyobb testekhez.
Ha jól érzed így magad, akkor oké, tutti találsz egyszer egy nőt, ha pedig nem, szakember segítségét kérd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!