Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt köztetek olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan lány, aki képes lenne vonzódni egy 51 kilós sráchoz?

Figyelt kérdés
Szigorúan a kérdésre válaszoljatok! Tudom, hogy nem normális, de egyrészt amióta elkezdtem az egyetemet (4,5 éve) folyamatosan stresszes vagyok és rossz a közérzetem így enni sem tudok normálisan. Egyébként egészséges vagyok (nincs magas vérnyomás, cukorbetegség vagy szívritmuszavar). Kondiztam is fél évig, semmit nem változott a helyzet. Na szóval célirányosan a kérdésre válaszolva összejönnétek-e egy hasonló alkatú sráccal? Ha nem tudjátok elképzelni az alkatomat, akkor szívesen küldök privátban képet (csak írj egy életkort). Köszi.

2017. dec. 26. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképp. Én sem vagyok kis darab, nem a rossz értelemben. A sokak által imádott "pici, cuki" lányoknak talán jobbam bejön ez. Csak rájuk kb mindenki nyomul,a magasabb, testesebb pasik is:D
2017. dec. 27. 00:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Lepontozhatsz, engem nem érdekel, hogy masírozol, mint egy hiperaktív óvodás, akkor sem tudok egy kisfiús alkathoz vonzódni.
2017. dec. 27. 03:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem, én is ennyi vagyok. Kikészít, ha a másiknak vékonyabb a combja, a dereka..

Én "pici" lány vagyok, de karcsú, törékeny alkat, de egyenesen taszít az ilyen férfi. Azért nézek ki így, mert így érzem jól magam.

Menj egy edzőterembe és fogadj személyi edzőt, aki összedob neked edzést és étrendet. Gondolod, hogy a fittness világában, amikor minden arról szól, hogy egészségessé tudja alakítani bárki a testét, pont te vagy a kivétel, aki nem képes erre? Nem vagy különleges, csak nem fordulsz szakemberhez, ezért nem megy rendesen a tömegnövelés.

Másrészt mi nők letojjuk, ki hány kilómétert tud futni, a nagyobb biztonságérzet miatt vonzódunk a nálunk nagyobb testekhez.

Ha jól érzed így magad, akkor oké, tutti találsz egyszer egy nőt, ha pedig nem, szakember segítségét kérd.

2017. dec. 27. 09:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Párom is nagyon vékony, magasabb nálad de nem tudom, hány kiló. Sőt azt sem hány centi, sosem kérdeztem, nem érdekelnek a számok. Én a magam 160 centijéhez vagyok 57 kg, szóval nem vagyok vékony de elhízott sem. Ő nálam sokkal vékonyabb, de így vonzódunk egymáshoz. Önmagában ez nem kizáró ok szerintem.
2017. dec. 27. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!