Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány se fog hozzám vonzódni?
Hiába hozom magamból ki a legjobbat, úgy érzem, sose lesz barátnőm.
F22
1. Krvázás
2. Próbálkozás szexuálisan olyanokkal, akik/amik nem nőnemű emberek.
3. Megölöd magad.
4. Megkeseredett ember leszel a következő kb 50 évben.
5. Gazdag, sikeres ember leszel ettől függetlenül, aki a vagyonát és hatalmát arra használja ki, hogy kollektíve a nőkön próbáljon minél jobban bosszút állni, amiért egy sem szerette őt és sok lelki kárt okoztak neki.
+1, ami nem zárja ki a többi közül egyiket sem: Elmész spermát adni donorként és így lesz minimális lehetőséged arra, hogy a genetikád tovább öröklődik egy gyermekben.
Kb felsoroltam a lehetőségeket.
Szokták mondani, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját.
Nos, ez nem igaz. Sokan halnak meg egyedül úgy, hogy nem találtak senkit.
Nehéz elhinni lehet, de azt olvastam, hogy az egész Föld bolygón a megszülető férfiak közül csak minden negyediknek lesz gyereke végül az élete során! 25%-nak! A többi úgy hal meg, hogy "kihal" ő maga.
Ehhez képest a megszülető nők közül 80%-nak születik végül gyereke (öröklődnek tovább a génjei).
Tudom ti most csak Magyarországra, vagy a közvetlen környezetetekre tudtok gondolni és ezért hitetlenkedtek, de most globális szinten gondolkozzatok egy pillanatra. Köszi!
Jaaaaj ne ezt az ezomizo dolgot. Ha ez így működne elég lenne arra gondolni nonstop, hogy "milliomos leszek kevés munkával" és trá-tá-tá beválna. Tele lenne a világ gazdagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!