Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci egy ilyen alakú lány? Fiúk, férfiak, tudnátok vonzódni egy ilyen lányhoz, esetleg szerelmes lenni belé?
Figyelt kérdés
Olyasmi alakom van, mint a képen látható hölgynek. 163 cm vagyok, a súlyom 68-70 kg között ingadozik. Hála a sportnak, egyáltalán nem vagyok narancsbőrös, plöttyedt. Tudom persze hogy ez a súly sok sajnos, de egyszerűen nem megy ennél lejjebb a súlyom, betegség miatt. 98 kg-ról fogytam le 70-re, de itt megállt a fogyás. Persze nem adom fel, és próbálom a maradék felesleg leadásán is, de addig is, szeretnék már lassan egy szerető párt magam mellé.:)
Szerintetek lehetséges?
2016. aug. 30. 10:20
2/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön az alakja. Vonzódni is tudnék hozzá és a szerelem sem lenne kizárt, persze ez nem csak az alakjától függ. (De jelen esetben hátrányt sem jelentene számomra.)
3/13 anonim válasza:
Szerintem semmi baja az alakodnak :) én nagyon vonzónak találom az ilyen nőket sőt a pàrom is ilyen. Hidd el szeretjük ha van egy kis husi ;) csak ne add fel, pici önbizalom és meg is lesz a szerelem :))
4/13 anonim válasza:
Szinte biztos nem.
Egyrészt túlsúlyos, másrészt túl széles a csípője, és nekem egyik se jön be...
5/13 anonim válasza:
Nem igazén, nekem főleg a combja nagyon széles, meg amúgy sem vonzódok a nagyobb darab lányokhoz.
6/13 anonim válasza:
80 kg felett vagyok és van barátom aki szeret es.vonzódik hozzám
Nem mindenkinek jön be az alakom, ez tény :) de van,akinek igenis tetszik :)
7/13 anonim válasza:
Nálam ez még a határokon belül van.
10/13 anonim válasza:
Ez nem is annyira duci, én tudnék vonzódni, ha a személyisége megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!