Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni?
27 éves fiu vagyok.
Mivel nem vagyok se magas, se joképü, se sportos, sem izmos, sem szép hangú, ezért még felnőtt koromban is folyton a szemembe mondták, hogy csúnya vagyok.
Gyerekkoromban meg csúfoltak meg minden, ami iylenkor szokás.
18 éves koromig nem is volt semmi, akkor egy népszerü szép lány vallott nekem szerelmet, de csak azért, mert annyira álmodozó volt, hogy pont belém vizionálta a kielégíthetetlen ideálképét a vágyott férfiről.
Abba a lányba belezugtam, de csak azért, mert nagyon nagy hatású volt, hogy egyáltalán valaki rám nézett. Találkoztam vele 3x, utána le is rázott.
BME-re mentem egyetemre, ott nem voltak nők, se bulikra idő, viszont volt kocka társaság. Ezek a körülmények elősegitették ,hogy 3 évig megint ne lássak nőt semmilyen formában.
Végül netről lett egy távkapcsolatom, egy évig tartott. Abba a lányba nem lettem szerelmes, mondjuk egy tanulatlan, faluszéli család volt ez, nekem különösebben nem volt semmi bajom vele, mitöbb akkor volt a legboldogabb egész életemben. Mert akkor elmult a stressz, tudtam foglalkozni a tanulással, szex is volt. Tök jo volt ugy, az első fél év kifejezetten.
Szakitás után elkezdtem nőzési céllal pesten bulikba járni, 8 honapig jártam le, és mentem oda nagyon-nagyon sok nőhöz, mire találtam egy teljesen átlagos kis lányt (19 éves - én akkor 23), akinek kellettem. 8 honap alatt csak szexelni sem akart velem senki egyébként.
Ezzel a lánnyal voltam fél évig, de sajnos megtudta, hogy nem szeretem, és elhagyott...mondjuk visszajárt még párszor szexelni, mert abban mondjuk szerencsére jó vagyok :)
Utána megint majdnem 2 évig nem találtam senkit, akivel járni tudtam volna. Mondjuk szex kapcsolatok voltak.
Most január óta vagyok egy lánnyal (26 éves).
Szebb lányokba vajon szerelmes tudnék lenni? Mert pl nekem fontos lenne, hogy az adott lánynak ne legyen nagy a hasa és ne csak szunyogcsipés melle legyen,hanem olyan elvárható szinten nőies legyen. Sajnos ez is nagy elvárás részemről, mert annyira gázul nézek ki.
Néha tükörbe nézve meg is kérdezem magamtól, hogy hogyan bir velem lefeküdni bárki, ha ilyen gagyin nézek ki és még jó fej sem vagyok :(
az első vagyok: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
kicsit böngésztem és pont erre bukkantam
magabzitos fiuk kellenek a szexi lányoknak?
ne idegesitsél fel gyökér...
látván látom, NEM OTTHON A SAROKBAN KUPOROGVA keletkeztek tévképzeteim, hanem odamentem ahol a nőket felszedik és LÁTTAM, amit láttam.
Láttam, hogy életben sodródó, depressziós, életképtelen, DE JÓKÉPÜ fiuk is szexeltek szexi nőkkel, mert a külsejük miatt nekik EZ JÁR.
NEEEEEEEEEEM kell, a kamu duma a magabiztosságról, mert látom, amit látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!