Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lettem ebbe a 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem ebbe a 25 éves lányba szerelmes?

Figyelt kérdés
A lányban semmi extra nincsen iszony vékony test lapos cicik nagyon lapos. Átlagon aluli arc. Utcán szebb és jobb testű lányok vannak ,de egyszerűen hetek óta csak ő jár a fejemben. Miért van ez ? Szerelem ez?

2016. aug. 21. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? Gondolom, hogy a belső tulajdonságai, a stílusa fogott meg, nem pedig a külseje. Azt meg ennyi infóból nem lehet eldönteni, hogy szerelem-e, azt elsősorban te érzed...
2016. aug. 21. 18:07
 2/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok ! Szóval arra akartam kitérni,hogy semmi extra a csajban nincsen ,de megfogott valamiért !
2016. aug. 21. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A te érzéseid, neked kéne tudnod, hogy miért alakult ez így, nem nekünk!
2016. aug. 21. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a szerelem ilyet még nem éreztem !
2016. aug. 21. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Lehet,hogy előző inkarnációdban szerelmesek voltatok, és ezért vonz ennyire. Márhogy egymásba. Ha most nem is, de előző életedben simán lehetett az eseted, vagy akár egy nagyon jó barát, aki mindig segített és melletted állt. Meg hát nemtom, szerintem lehet ilyen lélektárs is esetleg. Az olyan, hogy nem feltétlenül szerelmes dolog, de hogy szoktatok találkozni , már több inkarnációtokban találkozhattatok egymással, hogy segítsétek, tanítsátok, támogassátok egymást. Meg hát nemtom, esetleg elvileg ilyenkor a másik szemében fel lehet ismerni valamit. Az a bármi jellegű "Volt valami a szemében"-érzés. De ez talán nem is feltétlenül van egyébként, de azért jó támpont lehet. Vannak amúgy olyan esetek, amikor tökre olyanokkal jönnek össze az emberek, akik az ideáljuknak akár külső, akár belső szempontból akár ellentétközeliek is lehetnek. Pl mackós alkat, vagy sima vékony, vagy törékenység, kecsesség és indulatos vadság, keménység, -és arrogancia Ezek konkrét példák voltak amúgy, amikről tudom, hogy volt ilyen. Hogy pont az ellentétje jött be neki, és nem értette, mi vonzotta őt a másikban, ez lehet hozva előző életből is. Meg a szerelem első látásra az is létezik, és lehet, hogy az is reinkarnációhoz köthető.
2016. aug. 21. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha atlagon aluli es ennyire zavar ha vekony, miert talalkoztal vele? Akkor nezegesd az utcan a noket akik jobban neznek ki, belsoleg meg lehet nagy nullak.Ezt neked kell tudni hogy szerelem e te erzed..
2016. aug. 21. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag, a szerelem vak.
2016. aug. 21. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csak vak, sokszor hülye is.
2016. aug. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!