Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem, de édesanyám azt hajtja kizárva?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok,a férfi,aki szintén érdeklődik,azt mondja szeret 34.
Anyám állandóan azt hajtja,hogy milyen h.lye vagyok,ha ezt beveszem,szerintem miért nincs senkivel együtt ennyi idősen,senki nem volt neki,jó?? Az fel sem merült benne,hogy lehet ő nem felelt meg valakinek,nem pedig neki egyik nő sem..mit tegyek?
2016. aug. 17. 18:25
1/7 anonim válasza:
Érzed, hogy szeret? Ha igen, akkor tökmindegy ki mit mond.
2/7 A kérdező kommentje:
Elég friss a dolog,így nem tudom.
2016. aug. 17. 18:27
3/7 anonim válasza:
Ha rossz a kapcsolat azt úgyis a saját bőrödön fogod megtapasztalni... :) Nem hiába a tiltott gyümölcs a legédesebb... :)
Majd te meglátod
4/7 anonim válasza:
Felnott ember vagy... eleg erosen percekig nevetnek, ha edesanyam lenyomna egy ehhez hasonlo beszedet nekem.
21/N - 31/F parkapcsolattal magam mogott.
5/7 anonim válasza:
Ahogy rád néz, beszél hozzád abból le lehetne szűrni, hogy hogyan viszonyul hozzád.
6/7 anonim válasza:
Azt hiszem ezt nem az anyád fogja megmondani... Te érzed mi van.
7/7 A kérdező kommentje:
Velem nagyon rendes,közvetlen. :)
2016. aug. 20. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!