Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy albán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy albán pasiba, lehet jövője? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt ,én ki akartam lépni fél évvel ezelőtt de irt anyukámnak.hivott.smst irt.szinte könyörgött h ne menjek el.azt mondta szeret és hogy 2017ben akar tőlem egy kislányt.ismerem a családját a barátait.a felesége sejti is hogy van valami.elfogadta a dolgot valamilyen szinten.azt mondta a fiú hogy szerelmes belém de a család szent.lesz egy családja kosovoban és egy magyar orszagon.csak félek h elmenne egyszer..ő az életem.nem tudom mit tegyek.van ennek a kapcsolatnak jövője?
2016. aug. 25. 21:22
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

"van ennek a kapcsolatnak jövője?"

Semmi.

2016. aug. 25. 21:25
 2/37 anonim ***** válasza:
50%

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, a felelősség is a tiéd, viseld tetteidért a következményeket.

Ebben az ügyben nem is várhatsz el itt vadidegenektől tanácsot! A te életedről egyedül csak neked van jogod dönteni, és ha meg nem tudsz, akkor életképtelen vagy!

Tanácsot adhatnak, de az se biztos, hogy számodra hasznos lesz, mivel MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!

Tehát ülj le szépen és gondolkodj el a helyzeten és dönts saját belátásod szerint!

2016. aug. 25. 21:27
 3/37 anonim ***** válasza:
16%
Kamu
2016. aug. 25. 21:29
 4/37 A kérdező kommentje:
Mi kamu?az h szeretne?
2016. aug. 25. 21:30
 5/37 anonim ***** válasza:
82%
Talán egy Kusturica filmben elmenne egy ilyen sztori, de az életben ez az ért vad. Azért gondolom kamunak.
2016. aug. 25. 21:35
 6/37 anonim ***** válasza:
36%
Egyáltalán képesek vagytok legalább egy közös nyelven beszélni? Hogyan vagytok képesek a másik anyanyelvének ismerete nélkül mélységesen kifejezni egymásnak a szerelmeteket?
2016. aug. 25. 21:38
 7/37 anonim ***** válasza:
91%

5-os

Nekem egy Surda, a forro szel epizod jut eszembe inkabb, hehe.

2016. aug. 25. 21:42
 8/37 A kérdező kommentje:
Nem szokásom kamuzni és ertelme se sok lenne.tanacstalan vagyok..a helyes az lenneha magszakitanek vele minden kapcsolatot.es probaltam.de a napokban mondta anyukam h en mennyire gonosz vagyok h nem irok neki es nem talalkozom vele..mert o szeret engem nagyon es en lesz..rom..erdekes amikor a sajat anyukad mondja ezt neked..
2016. aug. 25. 21:43
 9/37 A kérdező kommentje:
Sok dologrol tudunk egyebkent beszelni..en kicsit beszelek albanul es mikor magyarul beszelek vele akkor tudom hogy mit hogyan ert meg.de ha valamit nem ert azt megkerdezi.es elmagyarazom neki..
2016. aug. 25. 21:46
 10/37 anonim ***** válasza:
82%

Ne legyel mar ennyire gyoker!

Most komolyan gondolod, hogy egy koszovoi HAZAS troger nem csak azert hasznal, hogy lelephessen a gettobol...

Masodnoje lennel valakinek? A magyarorszagi csaja valakinek?

Azert anyad ne toljon mar teged egy ilyen halott kapcsolatba, ahol egy koszovoi menekult szurogat teged mikor nem a felesegevel van!

Talalj valakit kozelebb.

2016. aug. 25. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!