Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy albán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy albán pasiba, lehet jövője? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt ,én ki akartam lépni fél évvel ezelőtt de irt anyukámnak.hivott.smst irt.szinte könyörgött h ne menjek el.azt mondta szeret és hogy 2017ben akar tőlem egy kislányt.ismerem a családját a barátait.a felesége sejti is hogy van valami.elfogadta a dolgot valamilyen szinten.azt mondta a fiú hogy szerelmes belém de a család szent.lesz egy családja kosovoban és egy magyar orszagon.csak félek h elmenne egyszer..ő az életem.nem tudom mit tegyek.van ennek a kapcsolatnak jövője?
2016. aug. 25. 21:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyád már csak azt akarja, hogy repülj ki a családi fészekből, túladna rajtad, mégha valami muszlim baromhoz is kéne költöznöd.
2016. aug. 26. 00:37
 32/37 anonim ***** válasza:
Az albánok cigányok. Menekülj!
2016. aug. 26. 07:36
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehet anyukad mar annyira unja hogy rajta eloskodsz hogy inkabb eladna 10 kecskeert neki..

Amugy kizart hogy 29 eves vagy, max egy csokkent ertelmi kepessegu 19 evesnek neztelek volna, aki mindezek mellett meg akaratgyenge is. Nem baj, ha neked ez igy jo, akkor hajra. Csak majd a kislanyodnak is probald meg ertelmesen elmagyarazni. Szep ertekrend.

2016. aug. 26. 08:26
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem ilyen anyát, aki már nagyon várta, hogy a lányának legyen hapsija, mindenáron ezt akarta. Úgy tűnik, ez van itt is.

A fickó manipulál téged. Olyan a "szerelme", mint a levegővel felfújt színes adalékanyag, amit fagyiként árulnak az albánok.

Tapasztalatom szerint az érzelmi manipuláció ellen nem segít semmi, csak a kapcsolatmegszakítás. Hogy semmire nem reagálsz, amit nyomat, letiltod mindenhonnét. Nyilván a legérzékenyebb pontjaidat fogja ösztönösen előkeresni, hogy visszafogadd. Lesz nagy szerelmi vallomás, ígérgetés meg nagy vagdalkozás.

Nagy belső erőt igényel ez. Hogy elhidd, találhatsz méltóbb társat illetve nélküle jobb, mint vele. Hogy inkább egyedül maradsz egy életre, ha úgy alakul, mint hogy "nekem csak ez van" alapon kihasználjanak.

Én a helyedben a férfitól, sőt anyámtól is eltávolodnék.

2016. aug. 27. 10:11
 35/37 A kérdező kommentje:
Ma reggel megmondtam neki h ennek semmi ertelme nincsen.mert nem leszek soha a felesége és nem fog soha felvallalni.erre mondta h en mar az elejetol tisztaba voltam vele h van felesege.mondtam h igen es egy ideje zavar is a dolog ezert akarom h vege legyen.utana hivogatott h csak beszeljunk h csak talalkozzunk es beszeljuk meg.h idovel lesz minden.en meg mar delelott ota csak sirok.irtam neki h ez igy nem jo es ha most nem lesz vege csak még jobban fog fajni.egyebkent a felesege sztem tudja a dolgot..kapott tolem egy inget az volt rajta otthon szinte minden nap.majd erre a felesege csinaltatott neki egy uj jeggyurut.bar azt csak otthon hordja.meg egyszer megkerdezte a felesege h ott vagyok e epp most vele..egyszer irtam facen a kislanya kepe ala h "apa kislanya"" erre irta valasznak h ""apa kislanya anya kislanya is""
2016. aug. 27. 15:17
 36/37 A kérdező kommentje:
Marmint a felesege irta valasznak ra
2016. aug. 27. 15:18
 37/37 anonim ***** válasza:

Nem is értelek. Fogd meg töröld le és tiltsd le mindenhonnan!! Annak rohadtul semmi értelme, hogy pár havonta vagy hetente közlöd, hogy hagyjuk, mert ennek semmi értelme, de ugyanúgy hívogat, beszéltek, irkáltok.

Szakíts meg vele MINDEN kapcsolatot!

2016. aug. 27. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!