Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy albán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy albán pasiba, lehet jövője? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt ,én ki akartam lépni fél évvel ezelőtt de irt anyukámnak.hivott.smst irt.szinte könyörgött h ne menjek el.azt mondta szeret és hogy 2017ben akar tőlem egy kislányt.ismerem a családját a barátait.a felesége sejti is hogy van valami.elfogadta a dolgot valamilyen szinten.azt mondta a fiú hogy szerelmes belém de a család szent.lesz egy családja kosovoban és egy magyar orszagon.csak félek h elmenne egyszer..ő az életem.nem tudom mit tegyek.van ennek a kapcsolatnak jövője?
2016. aug. 25. 21:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy muzulmantol terhes? Huu, baratom!

Egy nemet no nem akart elvetetni a 8 honapos magzatat tavaly. Erre a batyjaval gyomron keseltek, amig el nem verzett. Reggel egy kutyasetaltato ember lelt ra a testre, a gyerekkel mellette.

Ennek az ellentete. Valoszinuleg soha nem tudnad lerazni. Gyanusan ez nekem az angol jelensegnek tunik. Googleba ird be "muslim grooming".

Minden szepet bemeselnek neked, aztan meg az is lehet, hogy teged kernek hogy koltozz hozzajuk, vagy o koltozik hozzad.

Ausztraliaban volt egy hires ugy. A lebanoni urge visszavitte a gyereket magaval. Az anya felfogadott egy riporter stabot, megprobaltak visszaszerezni a gyereket. Meg a vegen az ausztralokat csuktak le Lebanonban.

Hidd el, hogy kerhetsz segitseget. En is szeretnem ,mint ismeretlen hogy ne keveredj ilyesmibe bele.

Egyebkent a felesegenek nem sok joga van, mint muzulman feleseg. Ne gondold, hogy rendben volna vele is minden. A masik, hogy o nem gondolja, hogy Magyarorszagon barki is figyelne rad, vagy a koszovoi szabalyokat be kell tartania. Otthonrol senki nem nezi, hogy koeti-e a szabalyokat.

2016. aug. 25. 22:17
 22/37 A kérdező kommentje:
En is ugy gondoltam egy idoben h nem szeret hanem csak osszejarogatni akar.de ahogy telt az ido ez az erzes ugy valtozott bennem.foleg h anyukamnak is az a megerzese h szerelmes.eddig anyanak mindenben igaza volt es a megerzesei se csaltak soha..de ez sajnos nem megoldas a dologra.naluk nincs valas.es a felesegenek se konnyu..nagyon sokat sir emiatt
2016. aug. 25. 22:22
 23/37 A kérdező kommentje:
Milyen szabalyok vannak kosovoban?
2016. aug. 25. 22:26
 24/37 anonim ***** válasza:

Tok jol hangzik, akkor csatlakozz be a szenvedesbe.

Tehat, ha jol ertem akkor egy kanos alban a felesegevel es gyerekevel nem torodve neked csapja a szelet. Semmi garancia arra, hogy nem "melyen vallasos." Olvasd csak ezt el. Nem te vagy az elso neki.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 25. 22:33
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Volt honnan orokolni azt a sok eszedet...

Es hogy fogod megmagyarazni a gyerekednek , hogy apa amugy nagyon szeret csak van egy masik csaladja is, ahol az ottani gyereket is ugyanugy szereti mint teged?

2016. aug. 25. 22:39
 26/37 A kérdező kommentje:
Azt mondta h velunk is ugyan ugy lenne.o amugy egy evben 2-3x megy haza 3-4hetre.amugy meg kameran latja a lanyaz meg kepekrol.itt magyar orszagon sokkal tobbet van.volt h 8-9honapig nem ment haza.uj boltokat nyitottak stb.sok volt a munka es 9honap utan ment haza 3 hetre
2016. aug. 25. 22:45
 27/37 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mar lassan elerted azt a pontot, amikor mar magadnak sem tudsz hazudni.

Az urge hazas es teged akar dugogatni 9 honapig, amig itt van. Majd menne haza. Tobb vasat tart a tuzben.

Mint ferfi, azt kell mondjam, hogy becsulom hogy ilyen pofatlan legyen. Ennyire oszinten a kepedbe lokje es meg anyad tamogatasat is elnyerje erre, az mar nem semmi.

Ha ebbe belemesz, akkor szerintem a Magyar Allamnak nem kellene megvedenie. Foleg nem adobol kellene finanszirozni az eljarast majd.

Szegyeld magad, ha idaig sullyedsz. En kifogytam az otletekbol. Ha az en gyerekem volnal 5 perc alatt ugy helyre raknalak, hogy megjonne az eszed.

Birminghamben es Bradfordban a muzulmanok ezrevel kovetik el a szexualis buncselekmenyeket az artatlan es naiv lanyok ellen. Te rateszel egy lapattal es meg magad is setalsz a csapdaba azutan, hogy figyelmeztettunk.

2016. aug. 25. 22:53
 28/37 A kérdező kommentje:
Az teny h anya nagyon nagyon kedveli.barmit kerhet tole.par honapja irtam neki h nem talalkozok vele.utana ra irt anyara h beszeljen velem mert o latni akar..mondtam anyanak h ennek nincs ertelme..de mondta h h nezhetem vegig h szenved miattam..nekem is rossz.en se ezt akarnam..de a tenyek azok sajnos makacs dolgok es az h en szeretem az edes keves..
2016. aug. 25. 23:00
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az édesanyádnak is, ritka okos nő mit ne mondjak... Felelőtlen, hogy egy ilyen abszurd, megalázó helyzetbe lökné bele a saját lányát és gyakorlatilag támogatja abban, hogy egy kapcarongy legyen. Abban, hogy boldogtalan legyen, hogy kihasználják. Tényleg minden elismerésem. Egyébként már nem azért, de hány éves vagy?? 15-nél nem tippelnélek többre ilyen felfogással.. De hát jó eséllyel felnőtt nő vagy, miért anyádra hallgatsz mindenben? Mintha ő döntene helyetted, ő azt mondja helyes, te csinálod, ha ő azt mondja szeret a pasi, te elhiszed.. Egyedül nem tudsz döntést hozni? Ha anyád azt mondja ugorj kútba, beleugrasz, csak mert "anyám azt mondta"? Nőj fel és függetlenedj egy kicsit. Ja és sürgősen felejtsd el ezt az egész "én leszek a magyarországi szeretője" dolgot is.
2016. aug. 25. 23:15
 30/37 A kérdező kommentje:
Amugy ha mar szoba kerult 29eves leszek..de nalunk a szuleinknek akkor is mindig volt szavuk.meghallgattuk oket.en is.batyam is..anya is csak azt tudta mondani h o elmondja a velemenyet miszerint a srac kedves aranyos es szeret de mivel van felesege igy azt tanacsolja csak talalkozzak vele.jarjunk el ide v oda.csak ez nalam nem igy mukodik mivel en ameddig ezt nem tudom magamban lezarni addig ujkapcsolatot se tudok kezdeni.es ahogy en hozok egy dontest h lezarom ami egybkent is fajdalmas akkor jon a tesoja h mikor.latogatom meg oket v a srac ir nekem csak neki nem valaszolok vagy o ir anyanak..mindenhogy nehez lezarni
2016. aug. 25. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!