Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy albán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy albán pasiba, lehet jövője? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt ,én ki akartam lépni fél évvel ezelőtt de irt anyukámnak.hivott.smst irt.szinte könyörgött h ne menjek el.azt mondta szeret és hogy 2017ben akar tőlem egy kislányt.ismerem a családját a barátait.a felesége sejti is hogy van valami.elfogadta a dolgot valamilyen szinten.azt mondta a fiú hogy szerelmes belém de a család szent.lesz egy családja kosovoban és egy magyar orszagon.csak félek h elmenne egyszer..ő az életem.nem tudom mit tegyek.van ennek a kapcsolatnak jövője?
2016. aug. 25. 21:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom munkanélküli a srác.
2016. aug. 25. 21:49
 12/37 A kérdező kommentje:
Tudomh mi lenne a helyes dontes.most 3honapja talalkoztunk utoljara.kameran latjuk neha egymast mert en nem akarok talalkozni mert tudom h sokkal jobban fajna.csak ma is..meglatott kameran es a vegen mikor elkoszontem akkor lattam h sir..pedig soha nem szokott.es utana irta h nagyon hianyzom neki...nehez igy jozanul gondolkozni sajnos
2016. aug. 25. 21:53
 13/37 A kérdező kommentje:
Amugy nem munkanelkuli.sot...mondta h ha lesz egy kislanyunk akkor nekem is ugyan ugy kell haz es minden mint a felesegenek mert ez igy mukodik.papiron nem lehet ket felesege de ugy lehet ha mind a kettonek ugyan azt megadja.es ket nohoz sok penz kell...szoval nem.nem munkanelkuli
2016. aug. 25. 21:56
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Tehat tudod, hogy mi lenne a jo dontes, de manipulal es jatszik az erzelmeidre.

Neki ez jo uzlet, az biztos.

Minel hamarabb adod ki ennek a semmire kellonek az utjat, annal job! Mondom en ezt, egy ferfi!

2016. aug. 25. 21:58
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Előnye: Albán konyakot hozhat neked, ami kiváló lefolyótisztító és a műköről is leszedi a rozsadafoltokat.

Hátrány: A "dzsi húúúú" stílus, tipikus albán "temperamentum" ami talán még a déli szerbeket is alulmúlja.

2016. aug. 25. 21:58
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Minden hónapban előkerül legalább 2-3 albán hapsis kérdés. Csak tudnám, honnan a genyóból szeditek össze ezeket a szedett-vedett népségeket.
2016. aug. 25. 22:00
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

16

Szerintem ez valami muzulman hoditasi kiserlet lehet. A vallasuk engedi a tobbnejuseget.

Ha pedig a lany bekapta a legyet, akkor mar nincs mit tenni csak jo kepet vagni hozza...

2016. aug. 25. 22:01
 18/37 A kérdező kommentje:
Muszlim egyebkent de azt mondta h kosovoban nincs egy olyan alban sem akinek ket felesege van.elmeletileg lehet de gyakorlatban ilyen nincs.nekem legalabbis ezt mondta.mivel amugy is nagy a szegenyseg kint es mind a ket nonek egyenloseget kene biztositani.haz penz stb..
2016. aug. 25. 22:04
 19/37 A kérdező kommentje:
Amugy ha terhes lennek tole akkor ilyenkor mik a szokasok?
2016. aug. 25. 22:06
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én egyszerűen felfogni nem tudom hogy lehet valaki ennyire naiv és egyben ostoba.

Nem érezd iszonyatosan, rettenetesen, sőt még annál jobban is megalázva, hogy te csak a magyarországi macája lennél, akit néha megdug a FELESÉGE mellett? Konkrétan egy kapcarongynak használna, sőt már most is annak használ..

Persze szerelmes beléd.. Nyilvánvalóan, ezt rögtön sejtettük.

Kezdjük azzal, hogy te egy nős emberrel akarsz kapcsolatot.. Hol a gerinced, ha szabad érdeklődnöm? Az övéről inkább ne is beszéljünk. Világosan elmondta, hogy a család szent, ergo miattad a büdös életben nem hagyná el a feleségét. Te komolyan ennyivel megelégszel? Hogy valakinek a másodmacája leszel, amikor kellenél egy menetre majd előszed, aztán amúgy mehetsz amerre akarsz? Hogy alázhatja magát meg ennyire egy ember.

És te komolyan el is gondolkozol azon, hogy ennek lehet-e jövője.. Fuu, fájdalmas az emberi hülyeség. NEM, semmiféle jövője nem lesz, hidd csak el.

2016. aug. 25. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!