Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet szerelmes a haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szerelmes a haverom egy duci lányba?

Figyelt kérdés

Eddig összesen 2 szexi karcsú barátnője volt neki , meg kinézetre is az a fajta hogy nem csinál semmit de egyből elájulnak tőle a lányok. Lassan 2 éve meg együtt van egy olyan lánnyal aki nem éppen minden férfi álma szépnek szép de van rajta fölösleg itt ott. Mikor megkérdeztem tőle hogy miért pont egy ilyen nő kell neki annyit mondott hogy az a lány szívből szereti és ennyivel lezárta a dolgot.

Férfiak ti értitek ezt ? akármilyen barátnője lehetne de egyszerűen nem él ezzel az adottságával. hanem megállapodott egy lány mellett aki picit teltebb az átlagnál.

2014. márc. 16. 16:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
a külső hiába jó , ha a belső egy kalap sz-ar!
2014. márc. 16. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a barátnő, gondolom. Naná, hogy szebbnek látod az exeit, mert önbizalom hiányos vagy. De lehet, hogy hűtlen sárkányok voltak.
2014. márc. 16. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Mondtad, hogy szépnek szép, akkor meg?! Az ő csaja, nem a tied...
 4/16 anonim ***** válasza:
Megállapodott? Nem, csak megkapta azt a lányt, akire mindig is vágyott. :) Nem számít a külső, ha megtalálja benne azt, amire a lelke vágyik. Ennyi az egész. 17/f
 5/16 A kérdező kommentje:
én a haverja vagyok évek óta ismerem és tudom nem az én nőmről van szó ,csak nagyon meglepett
2014. márc. 16. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked van barátnőd? Gondolom nincs... Undorítóan felszínes vagy! Kívánom neked, hogy mindig tökéletes alakú barátnőd legyen, aki belülről viszont rohad!
2014. márc. 16. 16:58
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért mert szerinted nem a férfiak álma, vagyis nem a te álmod, más ferfinak még lehet az a lány az álma..

Lásd, a haverod megpróbálta az altalánosan szépnek tartott lányokkal a kapcsolatot, mégis a számodra nem szép mellett kötött ki, és vele tart ki...

A szépség múlandó, azt s felejtsük el...

2014. márc. 16. 17:02
 8/16 Moszuke ***** válasza:

persze, hogy értjük a haverod...:) mindannyian a párunkat keressük és a külső csak egy kiindulási pont.

ráadásul a belső megszépít kb bárkit.

2014. márc. 16. 17:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán, mert nem akkora gyökér, mint te. Nem a külső a legfontosabb. Amúgy meg semmi közöd hozzá l, ne szólj bele a szerelmi életébe.
2014. márc. 16. 17:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Tudod, bármilyen meglepő, de nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. Plusz ott vannak a belső értékek.
2014. márc. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!