Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szerelmes a haverom egy duci lányba?
Eddig összesen 2 szexi karcsú barátnője volt neki , meg kinézetre is az a fajta hogy nem csinál semmit de egyből elájulnak tőle a lányok. Lassan 2 éve meg együtt van egy olyan lánnyal aki nem éppen minden férfi álma szépnek szép de van rajta fölösleg itt ott. Mikor megkérdeztem tőle hogy miért pont egy ilyen nő kell neki annyit mondott hogy az a lány szívből szereti és ennyivel lezárta a dolgot.
Férfiak ti értitek ezt ? akármilyen barátnője lehetne de egyszerűen nem él ezzel az adottságával. hanem megállapodott egy lány mellett aki picit teltebb az átlagnál.
Hát én erre csak annyit mondok, hogy nézd meg Pierce Brosnan-t és a feleségét. Pedig ő aztán válogathatna a szupermodellek között, mégis egy ducit választott.
Igen, én értem.
Egyrészt a szépség nagyon relatív, attól, mert neked valaki tetszik, még másnak nem biztos. Ugyanígy fordítva.
Másrészt a külső nem minden. De ha már lettél volna igazából szerelmes, akkor ezt úgyis értenéd.
Úgy hogy nem a külső a lényeg. A haverod nyilván nem mozdulna rá arra a csajra magától de valamiért mégis egymásba szerettek és gondolom a belső miatt. A lány szereti őt, a haverod is szereti a lányt akkor mi ezzel a baj?
A külsőt később is meglehet szeretni bárki bármit mond.
Én is egy helyes csinos, lány vagyok döglenek utánam a pasik, és én mégis egy olyan srác mellett állapodtam meg aki tényleg őszintén szeret engem, nem használ ki, hihetetlen kedves, nem befolyásolható, hűséges, és határozott.
Picit nagydarab az én barátom is, és? Aki kövér az nem érdemel meg egy jól kinéző, jó alakú párt magának?
Sokan csak a külsőre mennek, manapság, és sokan akik rondának tartják magukat és valóban nehezen találnak párt maguknak nem csoda hogy kivannak borulva, mivel nekik sem adnak esélyt!
Pedig én úgy vagyok vele hogy mindenkinek megvan a párja, csak a kérdés az hogy hol. De én szerintem mindenkinek érdemes adni egy esélyt ha belsőleg kedveli az illetőt, mert bevallom én sem estem szerelembe első látásra de amint megismertem a páromat bele is szerettem. Igaz én mentem oda hozzá annak idején, félénk volt de sokat nézett rám, nekem meg szimpatikusnak tűnt és én kiszúrom a félénk pasikat, illetve én jó ember ismerő vagyok sokszor leveszem egy testbeszédből hogy milyen egy ember jellemre, nem mindig van így, nem vagyok látnok mielőtt azt hinné valaki. Én egyszerűen ilyen vagyok :)
Ne csodálkozz ezen kérdező, a barátod szereti a barátnőjét, kitudja neked is lehet hogy pont egy olyan lány lesz a barátnőd, feleséged akiről most még álmodni sem mersz és lehet hogy csak neked fog majd bejönni az a lány. Szóval ne ítélj a külső alapján :)
Írd már le hogy hány kiló és hogy hány centi a csaj!!!
Számomra egy duci 5-7 kiló felesleggel bír. 160/52-59!!!
Az pedig egyáltalán nem vészes! Sőt, ha az életkorát is leírnád, még jobb lenne. Fiatalokon még jól is áll a husi.
11-es! Pierce Brosnan felesége időközben hízott meg. Nyilván szült gyereket, + a korral jár... Te elhagynád a feleséged 20 év múlva csak azért mert meghízott egy kicsit? Kicsit hízott, nem vállalhatatlanul undorító lett. Mellesleg csodaszép arcú.
Hello!
A magadfajta igaz barátok miatt van az, hogy a "jó" pasik nem vállalják fel a husi-dundi lányokat. Pedig nem ritka, hogy bejön a túlsúly...
A barátodnak le a kalappal...
Te pedig ne foglalkozz vele. Nem te fogod nyilvánosan a lány kezét, nem neked "ciki"... Örülj, hogy a barátod boldog.
Üdv
Bbw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!