Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak és a nők ugyanannyira válogathatnak?

#33:
Hollywoodban nincs ronda férfiszínész? Na ne. Mike Myers, Steve Buscemi, Danny DeVito, Jim Belushi, Sascha Baron Cohen, Adam Driver, meg a megboldogult Philip Seymour Hoffman...
Nyilván nem a színészi tehetségüket vonom kétségbe. De azért ők szerintem mind eléggé messze állnak a jóképűtől.

Azért az mutat valamit a valóságról hogy egy nő ilyen undorítóan beszél a férfiakról úgy általánosságban. :D
Képzeljük el ezt fordított esetben.

Férfinál attól függ,hogy milyen a dumája,mekkora egzisztenciát tud nyújtani,milyen a személyisége és milyen a kinézete.
Nőnél csak a kinézeten múlik,ha csak dugni akar.

Szeretem ezeket a kerdeseket :-D
Mindig olyan szerencsesnek erzem magam tola h no vagyok ...
Ja nem !
Gondoljatok bele ha van 100 maganyos pasi akkor kb ugyan annyi maganyos no is van
A gond az szerintem h mindenki szebb jobb okosabb etc. tarsat akar mint amit nyujtani tud.
Ezt sulykolja belenek a tarsadalmi elvaras ilyennek kell lenned, ilyen tars kell neked, neked ez jar, megerdemled, csak a szepseg szamit, edz dietazz folyamatosan, etc...
Amikor a 40eseknek valo ranctalanitott 20 eves csajokkal reklamozzak ??? Wtf!
Es a legtobben benyaljak ezt, nem nem tudatosan hanem hanem szepen lassan hatulrol alakitjak ezt benned...
Ha nem felelsz meg a mi altalunk jonak tartott idealnak selejt vagy, nem fogsz kelleni.
Probald ki h egy honapig nincs kozossegi media, nincs tv, nincs reklam, nincs divatlap glamur tsa., csak eloben beszelj mindenkivel, menj ki az emberek koze, tedd azt ami oromet okoz, olvass, irj, kozz pulcsit...
Lehet nem talasz tarsat de tisztul a gondolkodasod es pozitivabb leszel.
Ja es most nyugodtan szedjetek szet amit irtam ... Ha nektek ez a jo akkor hajra ...
:-)

38
Nem minden férfi akar csak megdugni. Ha ez nálad így van akkor azt neked sikerült elérned, hogy nincs benned több mint egy jó szopás.
Sajnálom, hogy sokféle férfi kerülget és nem csak az vagy azok akiket megálmodtál magadnak fehér lovon a várbörtönöd ablaka alá csak neked szerenádozni.

A női színészeknek ott van egy rakat sminkes, stylist, illetve plasztikai műtétek sora (bár megjegyzem, férfiaknál is)
És jajj, csak "selejtes" pasik hajtanak rád? Te szegényke, akkor nyisd ki a szád és merj kezdeményezni. Hihetetlen, hogyha az ember nem születik jóképűnek, akkor már KEZDEMÉNYEZNI sem merjen. Ha neked jó pasi kell, menj oda hozzá.
És tegyük fel, ha megfordulnának a nemi szerepek, és a nőknek kéne udvarolniuk, és hajtana rám mondjuk 4-10 lány (egy átlagos lányra ennyi srác hajt kb) és egy normális sem lenne közte, mind depressziós, szőrös igénytelen és fogatlan lenne, akkor bizony én magamban keresném a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!