Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak és a nők ugyanannyira válogathatnak?

Ma volt egy kérdés, azt írták a pasik, a túlsúly náluk kizáró ok. Akkor a túlsúlyosaknak is csak a "selejt" jut, mert maguk is azok.
És ha emelnétek az átlagos kinézetet, a százalék is emelkedne. Persze, hogy több nőt találtok vonzónak. Mert a nők dolga az, hogy vonzóak legyenek. Még egy ronda kövér nő is többet törődik magával, mint ti. Teljes arcápolási rutin, hajpakolások, smink, ruhák, szőrtelen, stb.
Most eljött az az idő, amikor nem kell az első földbirtokos faszihoz hozzámenni, keresünk pénzt, mi is válogathatunk helyes pasit. Emeljétek a színvonalat.

#23 Szóval megsértődtél, hogy nem kell túlsúlyos nő sok férfinak?
Hát lehet hogy több időt töltesz sminkel meg stb hülyeségekkel, mint a férfiak, de hiába. A férfiaknak a testalkat az elsődleges általában.
Ez olyan mint amikor a férfiak pénzzel akarnak nőt venni. Hiába van sok, nem azzal megy az autó.

" Még egy ronda kövér nő is többet törődik magával, mint ti. Teljes arcápolási rutin, hajpakolások, smink, ruhák, szőrtelen, stb."
Te se találkoztál még a testvéremmel, igaz ő "segíjbűl" él.
A probléma nem a színvonal emelésével van hanem azzal, hogy egyszerűen nem lehet valaki mindenben tökéletes. Ha valaki rámegy az edzésre, az elhanyagolja a művelődést. Ha valaki múzeumba színházba jár minden nap, az nem fog edzeni és előbb-utóbb hízni kezd. Ha valaki mégis rámey mindkettőre az csak úgy vitelezheti ki, hogy valami "lógós" munkája van, vagyis szegény lesz.
A baj ott van, hogy egyszerre kellene mindenből tökletsnek lenni. Egyszerre legyen a férfi módos, művelt, kockahasú, humoros, stílusos, "menő", érdekes, izgalmas és túlzásbavitten ápolt (arcpakolások)
Néhányat méglehet jó szintre vinni egyszerre, de mindet nem. Kivéve ha valaki milliárdos és nincs más dolga (nem kell dolgozni menni stb.).

#27 De így is inkorrekt amit írsz. Belenézek a tükörbe és tetszem magamnak. Sosem hordtam le magam semminek és foglalkozom a külsőmmel.
Emellett mégsem válogathatok a nőkből. Igaz nem is akarok. Nekem csak egy kell. De ő legyen megfelelő.
De több éve egyedül vagyok így is. Ez a férfiak sorsa, akik nem elégednek meg bárkivel és nem 1 évig terveznek.
Semmi köze ennek az adottságokhoz és elhanyagoláshoz.
Ráadásul még jóképűnek is tartanak engem. Az sem vált még előnyömre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!