Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak és a nők ugyanannyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak és a nők ugyanannyira válogathatnak?

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 22:49
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Neten igen, mert elsősorban írni-válaszolni tudó, gondolatokkal rendelkező nőt keresek:DDD
2017. dec. 26. 23:23
 22/50 anonim ***** válasza:
54%
#21 írástudó? Az szerintem nagyon nagy elvárás. Ultimate megoldás: add lejjebb az igényeid. XDDD
2017. dec. 26. 23:25
 23/50 anonim ***** válasza:
91%

Ma volt egy kérdés, azt írták a pasik, a túlsúly náluk kizáró ok. Akkor a túlsúlyosaknak is csak a "selejt" jut, mert maguk is azok.

És ha emelnétek az átlagos kinézetet, a százalék is emelkedne. Persze, hogy több nőt találtok vonzónak. Mert a nők dolga az, hogy vonzóak legyenek. Még egy ronda kövér nő is többet törődik magával, mint ti. Teljes arcápolási rutin, hajpakolások, smink, ruhák, szőrtelen, stb.

Most eljött az az idő, amikor nem kell az első földbirtokos faszihoz hozzámenni, keresünk pénzt, mi is válogathatunk helyes pasit. Emeljétek a színvonalat.

2017. dec. 26. 23:28
 24/50 anonim ***** válasza:
5%
Majd az az idő is elfog jönni,hogy bármelyik férfi odamegy a neki tetsző nőhöz,aztán viheti is,ha tetszik a nőnek,ha nem. :) Meg egy kövér nő felőlem sminkelhet,meg kenegetheti magát orrba-szájba,akkor sem lesz vonzó,elég rágondolnom,hogy mondjuk hátulról pakolnám,a hasa meg ott csüngene. Na,nem is gondolok ilyenekre,mert még impotens leszek, az meg nem hiányozna,mert müg van egy-két nő a rosszlányokon,aki megmozgatta a fantáziámat.
2017. dec. 26. 23:36
 25/50 anonim ***** válasza:
13%

#23 Szóval megsértődtél, hogy nem kell túlsúlyos nő sok férfinak?

Hát lehet hogy több időt töltesz sminkel meg stb hülyeségekkel, mint a férfiak, de hiába. A férfiaknak a testalkat az elsődleges általában.

Ez olyan mint amikor a férfiak pénzzel akarnak nőt venni. Hiába van sok, nem azzal megy az autó.

26/50 anonim ***** válasza:
15%

" Még egy ronda kövér nő is többet törődik magával, mint ti. Teljes arcápolási rutin, hajpakolások, smink, ruhák, szőrtelen, stb."

Te se találkoztál még a testvéremmel, igaz ő "segíjbűl" él.

A probléma nem a színvonal emelésével van hanem azzal, hogy egyszerűen nem lehet valaki mindenben tökéletes. Ha valaki rámegy az edzésre, az elhanyagolja a művelődést. Ha valaki múzeumba színházba jár minden nap, az nem fog edzeni és előbb-utóbb hízni kezd. Ha valaki mégis rámey mindkettőre az csak úgy vitelezheti ki, hogy valami "lógós" munkája van, vagyis szegény lesz.

A baj ott van, hogy egyszerre kellene mindenből tökletsnek lenni. Egyszerre legyen a férfi módos, művelt, kockahasú, humoros, stílusos, "menő", érdekes, izgalmas és túlzásbavitten ápolt (arcpakolások)

Néhányat méglehet jó szintre vinni egyszerre, de mindet nem. Kivéve ha valaki milliárdos és nincs más dolga (nem kell dolgozni menni stb.).

27/50 anonim ***** válasza:
95%
Nem sértődtem meg, csak azt mondtam, hogy még aki a szarnak sem kell, az is többet törődik magával. Ha minden férfit érdekelne az, hogy tetszen neki az, amit a tükörben lát, már emelkedne a színvonal. Az kéne, hogy belenézzen a férfi a tükörbe és ne azt mondja, "így szartak a világra, jó vagyok így", hanem hozza ki magából a legtöbbet. És ne egy punciért, hanem a saját közérzetéért, saját magáért.
2017. dec. 26. 23:43
 28/50 anonim ***** válasza:

#27 De így is inkorrekt amit írsz. Belenézek a tükörbe és tetszem magamnak. Sosem hordtam le magam semminek és foglalkozom a külsőmmel.

Emellett mégsem válogathatok a nőkből. Igaz nem is akarok. Nekem csak egy kell. De ő legyen megfelelő.

De több éve egyedül vagyok így is. Ez a férfiak sorsa, akik nem elégednek meg bárkivel és nem 1 évig terveznek.

Semmi köze ennek az adottságokhoz és elhanyagoláshoz.

Ráadásul még jóképűnek is tartanak engem. Az sem vált még előnyömre.

2017. dec. 26. 23:47
 29/50 anonim ***** válasza:
Gyakorlatban a férfiak nagy része azt eszi amit elé raknak legyen az bármi, a nőknek svédasztalos a történet.
2017. dec. 26. 23:49
 30/50 anonim ***** válasza:
56%
Remélem realizálod, hgy ez igen költséges dolog, szóval ha ezt megvalósítja és tartja egy férfi, akkor nem lesz első randin 5-10 ezres vacsora (sőt, egyáltalán nem lesz 5-10 ezres vacsora, mert havi 40-50 ezret el tud vinni, ha valaki egyszerre jár edzésekre, manikűr-pedikűr, fogászat (nem SZTK hentesek), normális fodrászat 2000 Ft-nál indul (én is oda járok), kozmetikus, és persze a jó sok kozmetikum otthonra, egyik sem olcsó. Bár én még csak hidratálókrémet használok, de az sem 100 Ft.) Szóval mindennek megvan a maga(s) ára.
2017. dec. 26. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!