Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak és a nők ugyanannyira válogathatnak?
Nagyon nem. A férfiak többsége semennyire sem válogathat. Vagy elfogadja azt az egy szem nőt, aki őt választotta vagy egyedül marad, ez a egyetlen választása. Egyedül a nagyon jó pasik azok, akiknek érdemi választási lehetőségük van.
2017. dec. 26. 23:02
2017. dec. 26. 23:03
Nem hinném. Én sose válogathattam. Azért vagyok 25 évesen szűz. Hány 25 éves szűz lány van itt? Szerintem egy se.
2017. dec. 26. 23:07
2017. dec. 26. 23:08
#13 Ha ez a kommented után is leírod ezt, hazudsz.
2017. dec. 26. 23:08
Le lehet pontozni, csak azt mutatja, hogy lusta disznók vagytok, akiknek másokat hibáztatni könnyebb, mint felelősséget vállalni a saját életükért. A senkiknek pedig senki nem jár.
2017. dec. 26. 23:12
6-ostol olvashattunk egy baromságot.Mert az úgy is van,hogy összeszedem magam,aztán ép hogy átlagos külsővel válogathatok. Persze,mesélj még! Ja válogathatok: Fogatlan roma Rozi,vagy Bálna Bella között. Nem hogy szép,de átlagos csajról még csak álmodni sem szabad,ha valaki nem jóképű. A nők válogathatnak és választanak,amit kezdek már unni. Nekem kellene hozni a törvényeket,akkor rögtön zuhannának a magas paciról.
2017. dec. 26. 23:17
Nem hibáztatok senkit. Régen magamat hibáztattam, de már magamat se, mert csak energiapazarlás, nincs értelme. Ez nem változtat azon a tényen, hogy még azzal se jön össze, akiért mindent megteszek, nem még válogatok... :D Nyertes pozícióból mindig könnyű okoskodni.
dehogy is. Körülnézel nyitott szemmel, látható, hogy a nők sokkal válogatósabbak. De már kutatták is ezt valami társkeresőn, ahol a nőknek a férfiak kevesebb mint 20% tűnt átlagosnak, vagy annál jobbat, míg a férfiaknak a nők 60% tűnt átlagos, vagy annál jobbnak.
Átlagos vagy annál szebb nő 40 alatt addig szingli ameddig nem választ egyet a próbálkozók közül (tehát kb addig az, amíg akar). Ugyan ez férfinál úgy néz ki, hogy addig szingli amíg ki nem választja egy nő azok közül akiknél próbálkozik, (tehát lehet hogy akár örökre az marad).
Úgy hogy innentől kezdve a nők ne okoskodjanak az önbizalomról,meg humorról és egyéb szar közhelyekről,mert kezdem már unni. Jobb,ha befogják! Tényleg jobb!
2017. dec. 26. 23:22
Kapcsolódó kérdések: