Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást jelent-e a feminin őszinteség, mint a masculin?
Azt mondják, hogy őszinteséget várnak, de ha őszinte vagy, mint írtad kosár. Ez egy csapda, nem szabad belelépni, válogasd meg miben vagy őszinte, vannak dolgok amikben nem szabad (pl exekről kérdez, vagy hogy van-e jelenleg olyan nő aki tetszik, stb).
Ezt megtanultam az ősszel egy lánnyal akivel őszinte voltam, és minden dologért amit elmondtam később megkaptam a büntetést, vagy már rögtön.
Miért azt hiszed, hogy az őszinteség a baj? Miért nem a tények?
Ha én azt mondom, nem főzök abszolút semmit, és nem jönnek velem össze, akkor az őszinteséggel van a baj vagy a ténnyel, hogy nem főzök?
Nem értem, esküszöm, nem értem...
Ha valaki őszintén nem tetszene, akkor sem fog tetszeni, ha hazudik magáról és később derül ki az igazság... Például ha valaki a magasságáról hazudik és nálam fél fejjel alacsonyabb nálam, ugyanúgy nem fogom vele folytatni, mintha ezt elsőre is tudnám, csak így még húztuk is egymás idejét.
Vannak kényes adatok, amiket szerintem nem illik egyből odavágni a másiknak, függetlenül attól, hogy igazak. Például nem vagyok kíváncsi az első randin az illető péniszméretére. Nem érdekel, közönségesnek tartom, ha az illető ilyenekről teregeti ki a szennyest, vagy a volt partnereinek számáról számol be.
Ha másmilyen őszinteségről van szó, például egy őszinte véleményről, akkor meg ne keverjük össze a hazugságot a tapintatossággal. Egy kulturáltan megfogalmazott, őszinte vélemény jöhet. Egy nyers, tapló odavágás akkor sem tetszik, ha őszinte...
Legalábbis nálam így működik:)
pontosan így van. A nagy csajozógépek mindig tudják mivel kell "etetni" a nőt, és nem is félnek össze vissza kamuzni.
Mit írjak rájuk, egyik se válasz a kérdésemre. Mellébeszéléssel nem lehet előrébb jutni.
A 3-as még legalább írt valamit, de a 2-es értékelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!