Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól tettem hogy kiálltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy kiálltam a családom mellett?

Figyelt kérdés

Egy ideje randiztam egy lánnyal, kicsit komolyabbra fordult a dolog, megismertük egymás családját. Én nagyon megkedveltem az övét, ő viszont eléggé elutasító, távolságtartó volt az enyémmel. Sajnos nemrég kiderült, hogy a hátam mögött folyamatosan kidumált engem is (idegesítő vagyok), és a családomat is (mindig szarul érezte magát nálunk). Nyilván az sem esett jól, hogy rólam mit mondott, de a legrosszabbul az esett, hogy nem értékelte azokat az erőfeszítéseket, amit a családom tett érte. Pedig ők mindig mindent megtettek a lehetőségeikhez képest, hogy jól érezze magát nálunk.

Persze számonkértem rajta, és veszekedés lett a dolog vége. Másnap bocsánatot kért, azt mondta, h sajnálja. Én viszont úgy éreztem, hogy ezek után jobb lesz nem megbízni benne, mert ahelyett, hogy velem beszélné meg a problémáit, másoknak rinyál. Szerintem ez nem korrekt.

Ennek már majdnem két hónapja, azóta nem beszéltünk. Nekem hiányzik, és érzem, hogy még szeretem. De úgy vagyok vele, ha ő jól megvan nélkülem, akkor nekem sem szabad keresnem őt. Pedig most neki kellene teperni azért, hogy újra megbízzak benne.

Vagy csak túl sértődékeny és kegyetlen vagyok?

2017. dec. 22. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogos, hogy kiakadtál. Az pedig, hogy ő azóta sem keres... vagy arra vár, hogy te keresd, vagy tényleg nem érdekled már.

Esetleg találkozhatnátok még egyszer átbeszélni ezt a dolgot, és ha úgy van akkor vagy folytatjátok, vagy békében elváltok egymástól.

2017. dec. 22. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, mit is akarsz, de nekem, ez a háta mögött kibeszéljük, mindig nagyon visszataszító volt. Azt értem, hogy dolgok nem tetszenek, de akkor nekem mondja rendesen és megbeszéljük.
2017. dec. 22. 08:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Találkozni? Minek??? Ez egy görény, már most áskálodott volna.
2017. dec. 22. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha idegesítő voltál számára, ezt mástól hallottad vissza, amit végül Ő sem cáfolt meg, nincs miről beszélni. vélhetőleg a továbbiakban is idegesítő lennél a számára, és sosem érezné jól magát a családoddal.

Egy esetben tennék kivételt a helyedben: ha konkrétan megmondaná,hogy mi volt ami miatt idegesítőnek titulált, és miért is nem érezte magát jól Nálatok?Ha erre elfogadható magyarázatot/okot mondana, amit te is megértenél, jogosnak tartanál, és tudnátok rajta változtatni, akkor esetleg mehetne tovább a kapcsolat.

Bár erre kevés esélyt látok.

Nem mindig szimpatikus a társunk családja, de ha szeretettel fogadnak, és megpróbálnak a kedvemben járni, sosem tudnám Őket bírálni.

2017. dec. 22. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen mindegy, hogy te most sértődősnek, kegyetlennek, vagy korrektnek aposztrofálod magad, egy olyan kapcsolatban, ahol a másik a hátad mögött lejárat, nem érdemes maradni. Ez nem elvekről szól, hanem arról, hogy akinek maximálisan melletted kell lenni, az ne ellened dolgozzon.

Én is szakítottam olyasmiért, ami mások szerint hülyeség volt. És? Számomra az volt annyira övön aluli, hogy már ne tudjak rá társamként tekinteni. Egy kapcsolat nem a bíróság, hogy mindennek jogosnak és indokoltnak kell lenni, ha valami miatt egyszerűen te nem érzed magad jól, akkor lépni kell.

A te esetedben meg már bocs, de alapjában is egy aljas, elkényeztetett kis libáról van szó.

2017. dec. 22. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Nőből van, megszoksz vagy megszöksz.
2017. dec. 22. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:

" a hátam mögött folyamatosan kidumált engem is (idegesítő vagyok), és a családomat is (mindig szarul érezte magát nálunk)"

Szerinted, ha újra összejönnétek, ez változna bármit is?

Ennyi tisztelet nincs benne feléd hogy a hátad mögött kibeszél?

Ne haragudj, ilyen emberrel nem lehet normális, hosszú távú kapcsolatot fenntartani.

Ha ezek után nem keres téged, akkor kb. ennyire voltál fontos neki.

Hagyd a francba.

2017. dec. 22. 12:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hozzád kellett volna fordulnia ha valaki nem tetszik neki. Ha később probléma lenne is mással beszélné meg. Ez nem járható út.
2017. dec. 24. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Jol és azt is hogy nem keresed ezt a kis kígyót.Ha baja van veled akkor neked mondja ne a csaladtagjaidat fàraszza vele.
2017. dec. 25. 03:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak igy akarta a tuttodra adni hogy nem szeret csak màr gerince nem volt hogy megmondja a szemedbe.
2017. dec. 25. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!