Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg velem van a baj?
25
Miért számít ez?
Amúgy nem mondanám, hogy másra vágyok, inkább azt nem értem, hogy sokan hogyan képesek idáig süllyedni... Tényleg lehet valaki annyira magányos, hogy inkább becsapja saját magát?
Bár kétségtelenül van igazságtartalma annak, amit mondasz, ez is igen nagy általánosítás. Messze nem változtak meg ennyire a dolgok.
Régen is voltak rosszul működő kapcsolatok? Naná. Előfordult, hogy megcsalták egymást a párok? Hogyne. Jó száz-százötven éve még ember nem gondolta azt, hogy lehet házasságot kötni szerelmi alapon is. Képzelheted, akkor mi volt megcsalási fronton, mikor a kutya nem kérdezte meg tőled, hogy kivel akarod leélni az életed 16-20 éves korodtól kezdve.
Összvissz annyi történt, hogy kinyílt a világ, sokkal többek életét látjuk, és általában a legfelszínesebb emberek teszik ki az életüket a kirakatba, tehát ezeket látjuk elsősorban. Illetve tovább élünk, tovább vagyunk fiatalok, tovább gondoljuk azt, hogy felelősség nélkül kergethetjük a másik nem képviselőit. Van is benne valami meg nincs is. De egyrészt, amíg az embereknek ez így jó, addig éljék csak úgy az életüket, ahogy szeretnék, engem nem zavar, másrészt pedig tényleg messze nem ennyire rossz a helyzet, ha az arányokat nézzük. Te pedig akkor csajozz/pasizz, ha rájössz, hogy az általad leírt karakterek (szerencsére) a populáció meglepően kis százalékát teszik ki.
#4 vagyok. Akkor nem a közeggel lesz a probléma :D
Ne hidd el az áradozásokat. Légy nyitott, de ne legyél befolyásolható. Ne hagyd, hogy a negatív tapasztalataid előítéletekké váljanak.
Amiket példákat írtál létező jelenségek és vannak ilyen emberek, de ebből van kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!