Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a probléma beszélgetésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma beszélgetésnél velem?

Figyelt kérdés
Elkezdek beszélgetni egy nővel valamiről (már ez is nehéz), ami adja magát, de itt véget is ér az egész. Nem kezdek flörtölni, csajozni, elhívni valahová. Nagyon félénk vagyok amúgy. Általában ekkor már nem tűnnek nyitottnak sem, csak látásból, mert elég jól nézek ki.

2017. nov. 24. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viselkedsz férfiként, nem fognak úgy kezelni, mint egy férfit.
2017. nov. 24. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
"Elég jól nézek ki" - ezt általában csak a ferde fiúk mondják. :D
2017. nov. 24. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Te csak tudod. :)
2017. nov. 24. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Ne csodálkozz, ha olyan emberrel beszélgetsz, akiről csak annyit tudsz, hogy jó bőr. Már nem azért, de én is pontosan tudom, hogy miért jön oda hozzám egy ismeretlen férfi általában, és kezd (általában) bálycsevelyt. És van ebben valami visszataszító, hogy valaki kinéz magának külsőre, aztán ettől vezérelve jön oda, és kezd valami iszonyat tré, beszéltetés szagú sablonba, és fingja nincs arról, hogy milyen vagyok belsőre. Ez nálam egy folyamat, nem olyan, hogy akkor *ismerkedjünk*.

2. Ha unalmas vagy, ugyancsak ne csodálkozz. A nők többsége elunja magát azon, ha csak faggatják, meg belemásznak az arcába. Visszataszító valakit kérdésekkel ostromolni, meg bszogatni. Tudom, erre majd jön a kérdés, hogy akkor mit mondj, hisz nem is ismered... Akkor minek mentél oda? Ezért kell legalább egy közös programot vagy valami közös pontot keresni, és úgy ismerkedni, nem valakit nyaggatni, aki magába feledkezve ül a padon.

2017. nov. 24. 22:04
 5/6 A kérdező kommentje:
4, én azokról beszélek, akiken látom, hogy bejövök, és valamiért beszélek velük (pl. munka). Belső alapján nehéz lenne kinézni valakit ismeretlenül. Nem vagyok unalmas, csak zavarban vagyok, és max. unalmasnak tűnök.
2017. nov. 25. 04:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell elhívni sehova, ki mondana igent egy idegennek? Általános témát dobj fel ami ott akkor éppen aktuális, nem csak kérdésekkel hanem magadról is beszélhetsz. Nem baj ha szünetek is vannak. Én mindig úgy gondolom ha jól elvagyunk a beszéd nélkül is egymás mellett és ez látom hogy nem zavarja a pasit sem az egy jó pont nálam mert magabiztosnak tűnik.
2017. nov. 27. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!