Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én szívok?
22 éves egyetemista srác vagyok.
Átlagos kinézettel rendelkezem szerintem, de sokan helyesnek gondolnak.
Kedves, odaadó,intelligens,figyelmes és udvarias embernek gondolom magam. Tetszik is a lányoknak és értékelik nagyon.
De mondja már meg valaki, hogy miért mindig a bunkó kell nekik?
Tök jól el vagyunk, megértjük egymást és tökre a bunkó kell nekik, aki semmibe veszi és hülyét csinál belőlük.
Őszintén szólva kezd ki lenni picit a tököm, mert megnyílok jó minden, a csajnak tetszek, de nem lesz semmi, mert vagy egy bunkó barátja van aki veri, kidobja majd újra összejönnek, vagy nincs barátja de a bunkó kell neki.
Ez az elmúlt 2 hónap eseményeiből egy szösszenet.
Szereti Azta a bunkót
Dominánsabb az a ferfi Es az kell neki
A bunkó férfiak tudnak olyan dolgokat, amit a kedves, figyelmes, udvarias srácok (mint például amilyen te is vagy) nem: ők nem akarnak megfelelni a csajnak, ki merik mondani azt, amit gondolnak, és vagányak. Sajnos ezek a dolgok, az olyan rendes emberekből, mint amilyen te is vagy, rendszerint hiányzik. A nők esetében evolúciós örökség, hogy egy domináns pasit akarnak, ezért ha választani kell egy bunkó férfi és egy kedves fiúcska között, az esetek többségében előbbit fogják választani.
A megoldás: nem kell bunkónak lenned, csak legyél kicsit vagányabb. Vegyél vissza a kedvességből, túl sok, amit csinálsz.
Ez esetben megismernélek . Késő van már; de ha gondolod írj majd privátot.
Kíváncsivá tettél .
21 éves lány vagyok. És fogalmam nincs miért nem alszok még :D
Szerintem te csak bűnbakot keresel a sikertelenségedre, és el akarod hárítani a felelősségedet.
Az, hogy "tök jól elvagytok", önmagában semmit sem jelent. Kifejezted, hogy többet szeretnél, hogy előre akarod mozdítani az ismerkedést és tettél érte? Vagy egyből belevetetted magad a barátzónába?
Nyilván nem ismerlek, messziről lövök a válaszommal, de sokan beleesnek abba a hibába, hogy úgy viselkednek, mint egy barát, aztán megsértődnek, hogy barátként kezelik őket, majd bunkónak nevezik azokat, akik képesek voltak tenni a céljaikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!