Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is tapasztalja mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalja mennyire romlottak jellemre a mai lányok vagy csak én szívok folyton?

Figyelt kérdés
Tisztelet a ritka kivételnek.

2012. aug. 7. 10:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni. Ha már azt sem tudod hogy cicagép vagy-e, akkor tényleg komoly gond van.
2012. aug. 7. 10:38
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

jaj mert a fiúk nem romlottak mi, hanem az összes a becsületesség és a hűség mintaképe?

ne röhögtess.

2012. aug. 7. 10:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Én az vagyok, épp ezért szomorú, hogy egy rendes, aranyos lányt sem találok.
2012. aug. 7. 10:50
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Persze, persze.
2012. aug. 7. 10:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A mai? Honnan tudod régen milyenek voltak?
2012. aug. 7. 11:03
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Mostanság egyre nagyobb divat a csajoknál r*bancnak lenni meg félrekefélni. Szomorú de ez van.
2012. aug. 7. 11:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak te szívsz folyton.
2012. aug. 7. 11:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy futótűzként terjed a felszínes hozzáállás a KISLÁNYOKNÁL. A 15-6-7-es korosztály (és az az alatti) esetében tuti. De afölött hajlamosabbak a nők ésszel-szívvel, nemcsak a kifele mutogatásnak élni. Ott keresgélj, mert én még nem találkoztam felszínes egyetemista csoporttárssal.

Lány

2012. aug. 7. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a mai fiúk vannak annyira ostobák, hogy összejönnek ezekkel a lányokkal, addig ne várj változást.
2012. aug. 7. 12:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy egy lány ribanccá váljon, kell egy pasi is aki azzá teszi. Ha annyira normálisak lennétek, és az első ilyen csajt röhögve otthagynátok, akkor nem terjedt volna el. De, nem, akit lehet meg kell ugye dugni, aztán amikor érettebbek lesztek, és normális csajt kerestek, nem találtok könnyen. (Tisztelet a kivételnek.)
2012. aug. 7. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!