Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalja mennyire romlottak jellemre a mai lányok vagy csak én szívok folyton?
De, ha már az alapok ilyen rosszak, mi lesz ezekből felnőttként?
Amúgy én nem az a típus vagyok, aki kiélhetné magát, mert a ribik sem teszik szét akárkinek, ahhoz ultra bunkónak kell lenni meg izmosnak, magasnak, én meg egyik sem vagyok. A jó fiúk nem nyerők manapság, de azért én sem vagyok szent, főleg mióta rájöttem, mennyire nem nyerő rendesnek lenni a lányokkal.
Tény, undorító a mai társadalom. A saját nememtől felfordul néha a gyomrom, már csak attól, amik suliban mennek. Tény, a fiúk egy része bunkó, de nem velük kell foglalkozni. Akit én tahónak vélek, ott hagyom, és nem fekszem le egyikkel sem. Különben pedig nem a kigyúrt magas srácok a lányok esetei (szerintem). Sokkal fontosabb a belső, és egy lánynak igenis jól esik, ha néha megjegyzik hogy csinos, és nem "dögös". Ha még a "legrosszabb" napjain is megdicséred kócos hajjal, melegítőben. :) A lényeg hogy légy hozzá türelmes,és megértő.
A buta libákat pedig ott kell hagyni. :)
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!