Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is tapasztalja mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalja mennyire romlottak jellemre a mai lányok vagy csak én szívok folyton?

Figyelt kérdés
Tisztelet a ritka kivételnek.

2012. aug. 7. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
igen, de megnyugtatlak, a srácok is. telefonnal, pénzzel akarnak imponálni a lányoknak, ha egy lány kicsit csúnyább, kigúnyolják, nem tanulnak, mert az gáz. a lányok pedig csak a külsőségre mennek... romlott világ ez a mai, ez a generáció egy hulladék. egyébként az egész emberiség romlik: éhezés, állatkínzás, gyilkolás, és a kedvencem az, hogy más bolygót keresünk arra az esetre, ha a Föld tönkre menne, nemhogy megpróbálnánk megvédeni azt... (köszi hogy kielmélkedhettem magam ^^)
2012. aug. 7. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
de ez leginkább a 13-17 éves korosztályra jellemző.
2012. aug. 7. 12:29
 13/15 A kérdező kommentje:

De, ha már az alapok ilyen rosszak, mi lesz ezekből felnőttként?

Amúgy én nem az a típus vagyok, aki kiélhetné magát, mert a ribik sem teszik szét akárkinek, ahhoz ultra bunkónak kell lenni meg izmosnak, magasnak, én meg egyik sem vagyok. A jó fiúk nem nyerők manapság, de azért én sem vagyok szent, főleg mióta rájöttem, mennyire nem nyerő rendesnek lenni a lányokkal.

2012. aug. 7. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

Tény, undorító a mai társadalom. A saját nememtől felfordul néha a gyomrom, már csak attól, amik suliban mennek. Tény, a fiúk egy része bunkó, de nem velük kell foglalkozni. Akit én tahónak vélek, ott hagyom, és nem fekszem le egyikkel sem. Különben pedig nem a kigyúrt magas srácok a lányok esetei (szerintem). Sokkal fontosabb a belső, és egy lánynak igenis jól esik, ha néha megjegyzik hogy csinos, és nem "dögös". Ha még a "legrosszabb" napjain is megdicséred kócos hajjal, melegítőben. :) A lényeg hogy légy hozzá türelmes,és megértő.

A buta libákat pedig ott kell hagyni. :)

L.

2012. aug. 7. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja szóval ezek szerint ha kellenél a ribiknek te is meghágnád őket. Akkor mivel vagy jobb? Most akkor barátnő kell, vagy ki akarod élni magad? Előbb ezt döntsd el.
2012. aug. 8. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!