Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem érdekli a lányokat a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekli a lányokat a pasi teste csakis a fejszerkezete? Ezért szívok évek óta, mint a torkosborz.

Figyelt kérdés

Ez nem is kérdés szinte, hanem állítás. Mert ezt tapasztalom. Ránéznek a fejemre, nem jön be és kész, ezzel el is van intézve minden, onnantól kezdve semmi sem érdekli őket, mintha minden meghalna azon a pasi, éééééééééééééééérrrrrrrrrrrrtttttttttttttthhhhhhheeeeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeettttttttttllllleeeeeeeeeennnnn.

Hiába öltözök jól márkás jól álló divatos cuccokkal, alacsony sem vagyok, sportos testem van, színtiszta izom. Egyszerűen ránéznek a fejemre és vége, mintha nem is léteznék utána. Mielőtt még valaki nekem esne, fogfehérítés volt, minden nap 3 szori fogmosás, 2 naponta borotválkozás, picit ritkul a hajam, de minden nap mosva van és egyéb praktikák. Nincs egy pattanás sem, semmi sem. Csak egyszerűen előnytelen szerkezet. Hosszúkás, nagyobb orr, kiálló fülek, mélyülő ráncok 30 hoz nagyon közel. Én egy lányon ha ápolt és csinos, nem szép az arca, de a fogai és minden egyéb rendbe van, akkor ha a jelleme olyan, nagyon hamar beléesek. A lányok erre képtelenek, képtelenek és képtelenek. Arcfetisiszták szinte, az összes, az is aki folyton mondja, hogy nem az arc teszi a férfit. Kérem szép mindig jönnek itt a ronda pasis képek, hogy ha nem így nézel ki, akkor biztosan lesz csajod. A frászkarikát. Hiába posztolják ide a genetikailag torz pasik képét, hogy ha ezektől jobban nézel ki (100 ból 99 jobban néz ki náluk, én is), akkor nem fogsz egyedül maradni. Ez marhaság. Ha nem is torz az arcod, de vannak rajta előnytelen részek, pl a csontozat itt ott kiáll, a szemeik túl közel vannak stb, kiállnak a fülek, horgas orr, akkor ez hiába nem a gnóm, torz kategória. Mégis az esztétikátlanba esik, s akkor a lányok szinte mindegyike elkönyveli ,,nem bejövős" srácnak az illetőt. Aztán kész, vége kifújt. Meg is haltál számukra. Hiába mondok én utána bármilyen viccet, mesélek bármilyen sztorit, utána mintha meghaltam volna náluk. Azok az unott fejek, meg azok az unott egy szavas válaszok, meg a bocsi, de nem megyek el veled randira, ha lottót nyersz akkor sem (talán akkor), ezek demoralizálók. Félek, pokolian félek, hogy egyedül maradok saját hibámon kívül. Nagyon rettegek.

2014. jan. 1. 18:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
van ilyen
2014. jan. 1. 18:24
 2/25 Pain for Pleasure ***** válasza:

[link]

Ez most csak rád vonatkozik kérdező.

2014. jan. 1. 18:24
 3/25 anonim ***** válasza:

éééééérrrrrrtttttthhhhhheeeeeetttttteeeeeettttttllllleeeeeen

*nagy levegő*

nnnn.

2014. jan. 1. 18:25
 4/25 anonim ***** válasza:
Hát, ez van... Ennyire ezen ne húzd fel magad.
2014. jan. 1. 18:26
 5/25 A kérdező kommentje:
Lehet ha te is 100 elutasítást kapnál 1 hónap alatt, akkor nem mondanád, hogy nyugodjak le. Aki nem tapasztalja ezt a saját bőrén (meghal a szomszédban valaki, akkor aki nem hozzátartozó, az csak legyint, hogy van ilyen)addig nem is igazán foglalkozik vele.
2014. jan. 1. 18:27
 6/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg cseréltesd ki a fejedet...hát most erre mit lehet mondani? Amúgy szerintem nem a kinézeteddel van bajuk, hanem valószínűleg süt rólad az önbizalomhiány. De elárulom neked, hogy ha valaki szeretni fog, annak így fogsz tetszeni. Addig meg légy türelemmel vagy fizess a szexért/barátnőélményért. Nekem olyan csúnya pasijaim voltak már, de szerettem őket és úgy nem tűntek annak, csak amikor vége lett a kapcsolatnak és kiábrándultam, tűnt fel, hogy te jó ég, hogy tudtam én ezt helyesnek látni?
2014. jan. 1. 18:42
 7/25 Inverz Tűz ***** válasza:

Számít az arcszerkezet ezt jól látod, a test az tényleg kevesebbet nyom már a latba, pedig sokan azt hiszik, hogy ez mennyire nagyon fontos, pedig nem áll első helyen. Maximum ha túl szélsőséges, akkor beleszól a dolgokba.

Nálad inkább fejben kellene rendbe rakni a dolgokat, mert a leírásod alapján a külsődből már kihoztad a legtöbbet. A stílusodon, a beszédeden a hozzáállásodon kellene változtatni, de olyan módon hogy ez érződjön is rajtad és nem csak színlelés lesz. Tudom, hogy ez így leírhatatlan és nem konkrét, de a testbeszéd, apró mozdulataid biztosan többet árulkodnak rólad és inkább ezért kapsz sok elutasítást.

Egyébként meg kérdéses, hogy milyen típusú lányoknál próbálkozol, mert remélem mondanom sem kell, hogy amelyik bunkón viselkedik azt nem kell sajnáld, hogy elküldött.

2014. jan. 1. 18:49
 8/25 Noydra ***** válasza:
Azért hajtanak el valószínűleg, mert görcsösen akatsz csajt szerezni minden áron...
2014. jan. 1. 18:50
 9/25 A kérdező kommentje:
Olvastam mér itt ehhez kapcsoltan 10 kérdést kb, Nagyjából 100 válaszból 85 arról szólt, hogy a fej a fontosabb, ha van kis pocak, meg szőr azt is elnézik. De a fejnél nem tűrnek hibát.
2014. jan. 1. 18:52
 10/25 anonim ***** válasza:
tudod kérdező, van ez a biológia törvénye, ami hajtja a párválasztást. Minden hölgy előnyös külsejű férfit akar, hogy a majdani utódai is jók és előnyösek legyenek, hogy ők is sikeresek legyenek a párválasztásban. Ennyi az egész. Biztos téged is előnyösnek vél valaki, csak ne háborogj, majd ha nem is számítasz rá...
2014. jan. 1. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!