Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem érdekli a lányokat a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekli a lányokat a pasi teste csakis a fejszerkezete? Ezért szívok évek óta, mint a torkosborz.

Figyelt kérdés

Ez nem is kérdés szinte, hanem állítás. Mert ezt tapasztalom. Ránéznek a fejemre, nem jön be és kész, ezzel el is van intézve minden, onnantól kezdve semmi sem érdekli őket, mintha minden meghalna azon a pasi, éééééééééééééééérrrrrrrrrrrrtttttttttttttthhhhhhheeeeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeettttttttttllllleeeeeeeeeennnnn.

Hiába öltözök jól márkás jól álló divatos cuccokkal, alacsony sem vagyok, sportos testem van, színtiszta izom. Egyszerűen ránéznek a fejemre és vége, mintha nem is léteznék utána. Mielőtt még valaki nekem esne, fogfehérítés volt, minden nap 3 szori fogmosás, 2 naponta borotválkozás, picit ritkul a hajam, de minden nap mosva van és egyéb praktikák. Nincs egy pattanás sem, semmi sem. Csak egyszerűen előnytelen szerkezet. Hosszúkás, nagyobb orr, kiálló fülek, mélyülő ráncok 30 hoz nagyon közel. Én egy lányon ha ápolt és csinos, nem szép az arca, de a fogai és minden egyéb rendbe van, akkor ha a jelleme olyan, nagyon hamar beléesek. A lányok erre képtelenek, képtelenek és képtelenek. Arcfetisiszták szinte, az összes, az is aki folyton mondja, hogy nem az arc teszi a férfit. Kérem szép mindig jönnek itt a ronda pasis képek, hogy ha nem így nézel ki, akkor biztosan lesz csajod. A frászkarikát. Hiába posztolják ide a genetikailag torz pasik képét, hogy ha ezektől jobban nézel ki (100 ból 99 jobban néz ki náluk, én is), akkor nem fogsz egyedül maradni. Ez marhaság. Ha nem is torz az arcod, de vannak rajta előnytelen részek, pl a csontozat itt ott kiáll, a szemeik túl közel vannak stb, kiállnak a fülek, horgas orr, akkor ez hiába nem a gnóm, torz kategória. Mégis az esztétikátlanba esik, s akkor a lányok szinte mindegyike elkönyveli ,,nem bejövős" srácnak az illetőt. Aztán kész, vége kifújt. Meg is haltál számukra. Hiába mondok én utána bármilyen viccet, mesélek bármilyen sztorit, utána mintha meghaltam volna náluk. Azok az unott fejek, meg azok az unott egy szavas válaszok, meg a bocsi, de nem megyek el veled randira, ha lottót nyersz akkor sem (talán akkor), ezek demoralizálók. Félek, pokolian félek, hogy egyedül maradok saját hibámon kívül. Nagyon rettegek.

2014. jan. 1. 18:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy igaz-e ez a helyes-nem helyes fia lesz duma, de nekem már az is megéri, hogy a lányaim szépek, de legalábbis olyan szintűek legyenek mint én (mert lányoknál ez még fontosabb), még ha a fiúk csak átlagosra is sikerednek.

én is a fejet nézem elsőnek és még a pocakot is el tudom nézni, de mit csináljak ha egyszer így vagyok beállítva, hogy nekem az arc fontosabb a kigyúrtságnál, a testnél.

én bevállalom

2014. jan. 1. 19:31
 22/25 A kérdező kommentje:
Tudom, csak sokan ezt sem vállalják be.
2014. jan. 1. 19:38
 23/25 A kérdező kommentje:
Csak ebben az a szörnyű, hogy a fejen nem lehet változtatni, max plasztikával. De az meg nagyon húzós. Ezért értelmetlen fej alapján dönteni, mert a pasi nem szenvedett meg érte, vagyis ezt kapta a szülőktől (gének) és a természettől.
2014. jan. 1. 19:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Miért kellene, hogy ez érdekeljen bárkit is?

Te is azzal jössz össze, akihez VONZÓDSZ. Áruld már el, hogy ennek mégis hogyan és miért kellene parancsolni, mikor úgysem lehet...

Meg azt is leírhatnád, hogy mit vársz. Mit vársz attól, hogy idefröcsögöd a netre a vélt igazságaidat? Hogy majd elhagyom a barátomat, és összejövök egy olyan fiúval, akinek nem tetszik az arca? :D

2014. jan. 1. 21:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Tetszett egy srác akinek hozzád hasonlóan előnytelen szerkezetű arca volt és nekem a különlegessége miatt mégis bejött... csomót cseteltünk de személyesen mindig került aztán volt képe és nem válaszolt, amikor bevallottam neki hogy szeretem. Hozzáírta a csalódás listához mert azt hittem ő nem gondolja nagyarcnak magát pont az arcszerkezete miatt, de mégis... szóval senki nem mondhatja, hogy mindenki kerüli a csúnya arcú fiúkat. Én nem. 18L
2014. jan. 1. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!