Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem! Ha találok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem! Ha találok egy rendes lányt akit bírok akkor miért van az hogy minden egyes alkalommal szívok?

Figyelt kérdés
Jó bevallom nem vok egy szép fiú, de úgy hiszem hogy belsőleg komposztálom a külső hibáimat! Nem értem annyi és annyi plátói szerelmem volt, de nem érdemlek meg egy normális viszonzott szerelmet? Ki buktam azt hiszem végleg elveszítem az emberekbe vetett hitem! A külső számit mindig és minden hol és aki azzal jön, hogy nem az hazudik! Mert sírtam már át egy estét a miatt, hogy a csaj azt mondta, hogy neki nem számít a külső és mi lett a vége át vert és le mondta a randit na szép!
2011. dec. 27. 17:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

komposztálod?

a kert végében?

2011. dec. 27. 17:36
 2/16 anonim ***** válasza:
komposztálod???:DDDDDDDD (kompenzálod, nem?)
 3/16 anonim ***** válasza:
 4/16 A kérdező kommentje:
jó kompenzálom csak ideges vok!
2011. dec. 27. 17:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Így karácsony körül hány ilyen kifakadós kérdés van!

És most ha duzzogsz, jobb lesz? De úgy őszintén?

2011. dec. 27. 17:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Köszi, jót röhögtem. Lehet hogy a komposztálással is gond van:D
2011. dec. 27. 17:39
 7/16 anonim ***** válasza:
Én sem külső alapján ítélek, de egy eszelőssel nem szívesen randizok.
2011. dec. 27. 17:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!! Ne légy ideges! Igen ez elég csúnya dolog volt a lánytól h átvert :( Na de ez nem azt jelenti h felfordult a világ! Rajta kívül vannak még lányok akik majd tudnak értékelni téged! Ne aggódj majd megtalálod az életed párját te is!
2011. dec. 27. 17:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen túl teszem magam a dolgon de hány sebet kell még kapjak? vagy nálam ez addig folyik még bele nem halok? nekem sokk már ez a csalódási sorozat ! Jó én mindig mosolygok még most is mert szenvedésemben nem tok mást tenni meg csak én lehetek ilyen bal fék !
2011. dec. 27. 17:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Foglald le magad, tereld el a figyelmedet,ne gondolj rá! Lesz még jobb is.
2011. dec. 27. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!