Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem! Ha találok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem! Ha találok egy rendes lányt akit bírok akkor miért van az hogy minden egyes alkalommal szívok?

Figyelt kérdés
Jó bevallom nem vok egy szép fiú, de úgy hiszem hogy belsőleg komposztálom a külső hibáimat! Nem értem annyi és annyi plátói szerelmem volt, de nem érdemlek meg egy normális viszonzott szerelmet? Ki buktam azt hiszem végleg elveszítem az emberekbe vetett hitem! A külső számit mindig és minden hol és aki azzal jön, hogy nem az hazudik! Mert sírtam már át egy estét a miatt, hogy a csaj azt mondta, hogy neki nem számít a külső és mi lett a vége át vert és le mondta a randit na szép!
2011. dec. 27. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A világ korlátolt lehetőségeket vetít feléd a televízión keresztül, pedig annyi lehetőséged van egy ilyen helyzetben :(( Pl.:

a) ha végképp nem sikerül egy nővel sem egy olyan kapcsolatot kialakítanod, mely gyümölcsöző lehet mindkettőtök számára, gondolkozz el, nem vagy-e aszexuális. Ha végképp nem érzel nemi vonzalmat, válassz egy olyan munkát, ahol ez nem akadály pl.: könyvtáros, úszómester, pszichológus

b) gondold át, hogy nem a társadalom normáit követed-e, s genetikailag nem vagy-e meleg. Ha igen, keress magadnak egy köcsögöt és visongasd éjszakáról éjszakára.

c) katekumen órák segítségével térj be a római katolikus egyházba, majd az internetes keresők segítségével keress egy olyan szerzetesrendet, melyet szimpatikusnak találsz, s írj egy e-mailt a magyarországi főapátnak. Ő fog tudni majd segíteni, hogy miként tudsz a közösség részévé válni.

d) írj egy blogot a szenvedéseidről, s küld el női ismerőseidnek, de hagyd meg nekik, hogy ez kell küldeniük még 3 ismerősüknek. Erre a "Pass It Forward" filmnek megfelelően minden egyes emberrel exponenciálisan fog nőni azon kiéhezett nők száma, akik vevők lesznek az oldaladra. Tudd, hogy a hasonló történetek mennyire eladhatóak voltak, vannak és lesznek.

e) keress egy producert, és indíts el egy akció dokumentumfilmsorozatot krokodilokról vagy tarantullákról, ahogy egzotikus helyeken a szájukba rakod a fejed. A nézettség emelkedésével nőni fog a macho image-d, s a végén sorban fognak állni az ajtód előtt a nők, mert a homo oeconomicus-modell szerint te pénzt viszel a kapcsolatba, ők pedig szépséget és fiatalságod.

Egy szó mint száz: ne hidd, hogy kilátástalan helyzetben vagy, csak előnyödre kell fordítanod. S emlékezz: a 'stressed' visszafelé 'desserts'!

2011. dec. 27. 18:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Az Pay it forward nyanyóka, nézd meg a filmet.
2011. dec. 27. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
igazad van, love; pedig meg is néztem, csak már nem emlékeztem rá csípőből. De nem rossz film! Bár a vége sztem sok.
2011. dec. 27. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Igeeen, eléggé hálivúdi.
2011. dec. 27. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem a külső számít, viszont, ha nem jössz be neki, akkor nincs mit tenni. Nem értem ezen miért kell hisztizni. Én másfél évig voltam szingli, miután elhagytak egy másik lányért. Nem bántam, élveztem, hogy épp nincs senkim, azt csinálok amit akarok és nem azon görcsöltem, hogy jaj mikor lesz már valakim.
2011. dec. 27. 20:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megjegyezném nem meleg hanem heteró szexuális vagyok! Igen néha nem rossz a szinglisség, de nekem még senkim nem volt életemben nem szeretett senki magamért, sokszor ki használtak anyagilag! Elhitették velem, hogy kellek nekik csak egy mézes madzagot húztak el előttem ami utólag nagyon fájt!
2011. dec. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!