Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok minderről?
A napokban hagytam el a barátomat. Nem ez volt életem első párkapcsolata, általánosságban véve azt lehet mondani, hogy nem egy hosszú távú kapcsolatom volt már. Sosem érdekeltek a kalandok, mindig is hűséges voltam, ha nem működött a dolog, akkor is inkább szakítottam, mintsem hogy megcsaljam vagy átverjem a másikat... Nem volt bulizós korszakom, dohányozni se dohányoztam, alkoholt sem fogyasztok - mindezt önként. Sosem tiltott a családom, engedtek volna szórakozni is, inni is, mindez mégis hidegen hagyott engem. Küllemre nem vagyok hátrányos helyzetben, kellően magas vagyok, a súlyommal sincs probléma. Komoly típus vagyok, sokak szerint bizonyos téren érettebb a koromnál.
Sosem vártam el, hogy a másik fél ugyanúgy lemondjon a szórakozásról, pl. egy páromat sem tiltottam el soha egy barátjától sem. Megértettem ha "én-időt" szerettek volna tartani. Mindig igyekeztem kulturáltan közölni velük, ha problémám volt valamivel kapcsolatban, megértő voltam, a mai napig nem pletykáltam egyikükről sem, magammal viszem minden titkukat a sírba.
A problémám ott kezdődik, hogy valahogy sosem voltam képes olyan férfit választani magamnak, aki mindezt értékelné. :/ A legutóbbi párom sem igen értékelte nagyra a jellemem, legalábbis nem az jött le, hogy megbecsült volna (főleg az alapján, hogy el kellett hagynom). Szerintem ez abban gyökerezik, hogy rossz helyen keresgéltem, és / vagy nem megfelelő férfit választottam... Valahogy javarészt kifogtam a lelki beteg / önértékelési problémákkal küzdő egyéneket. Amivel nem is volt nagy bajom, egészen addig amíg minden múltbéli sérelmük és fájdalmuk rajtam nem csattant... Egy adott pont után, már a "gyere üljünk le és ezt beszéljük meg" sem ért semmit, a kérdéseimre válasz nem érkezett. Én mindig figyeltem rájuk, visszafele ez nem feltétlen volt így. Nem ellenük beszélek, mert többségében mind jó emberek voltak, nem kívánok nekik semmi rosszat az életben, de nem csak én vettem észre, hogy a stabil kapcsolat fenntartása lehetetlenség volt...
Mindezek ellenére X idő után hallom innen-onnan, hogy van aki szívesen visszajönne, esetleg be is próbálkozik, én viszont úgy fogom fel, ami egyszer nem működött, ahol már sok lelki seb van mindkét fél részéről, azt már fölösleges újrakezdeni.
Nem vagyok egoista, nem gondolok sokat magamról, nekem is vannak hibáim, gyengeségeim, hisz én is ember vagyok, de időről-időre egyre többet foglalkoztat ez a dolog...
Bizalmasaim szerint rosszul döntök, nem jókat választok, "elhitetem magammal hogy begyógyíthatom a lelki sebeit, amiknek gyógyulása magát a személyt se érdekli".
Válaszokat, véleményeket előre is köszönöm!
22/N
1, Újrakezdeni soha. A múlt az a múlt. Ha nem akarsz fájdalmat és szenvedést, eltemed örökre a múltat. Nem elfelejteni kell, mert az nem is lehet. Csak nem foglalkozni vele. Éld a jelent és bizakodj a jövőben. A múltból csupán tanulj és lépj tovább.
2, Van oka, hogy lelki szerencsétleneket fogtál ki, de ennek a miértjeire csak te tudod a választ. Nekünk nincs túl sok infónk hogy konkrétumokat tudjunk mondani.
3, Becsüld magad, legyen önismereted és könyörgöm, ne alázkodj meg ennyire. Te mindvégig nagyon rendes és engedékeny voltál, csak éppen olyanokkal, akik nem érdemelték meg. Nem értékeltek - írtad. Te egyáltalán értékeled magad?
4, Ne keresgélj, majd az élet összehoz a megfelelővel. Nem csak pasikból és szerelemből áll az élet. Légy kicsit lazább, túl ráfeszülsz a dolgokra. Előbb ismerd meg az illetőt, csak akkor gyere vele össze. Nem lehetsz túl jó emberismerő, szóval kicsit fejleszthetnéd ezt is. Egy idő után már könnyen ki fogod tudni szúrni, kivel érdemes komolyabban leállni - ahogy azt is, mikor KELL elhagyni valakit.
Huhh...mintha egy kimért rideg börtönőr írását olvasnám.
Olyan egyhangú és levert, poros, húzott, gépies...
Mint amikor a google fordító kimondja a szót, vagy felolvassa a mondatot.
Kicsit lazíts kérdező. Nem is tudom, próbálj meg egy kicsit rossz lenni. Küzdj....hogy mivel? Szerintem majd rájössz. :)
Pont ilyen nőt keresek az én korosztályomban aki így gondolkozik, mert én is úgy gondolom ez a normális.
Meg fogod találni az igazit csak idő kérdése nyugi. :)
abban nagyon egyetértek, és hiszek én is, hogy ami egyszer nem működött, okkal nem működött.
nemkell csak azért összejönnöd exekkel, mert kaparnak, vagy mert a barátnők rádsózzák.
ismerkedj, ha komoly tipus vagy, nyilván jók az antennáid és elszűrőd egy pillanat alatt, ha valaki csak kihasználni akar, és ágyő!
Ami nem működik az nem működik.
22 vagy, én 26, a huszas éveinkben járunk, ez még nagyon nem a megalkuvások időszaka! Persze lehet sőt kell is koprumisszumot kötni, de csakis annyit amennyi még belefér a józan ész keretei között.
Mert ha lennénk pl 40 évesek elváltak 2 gyerekkel...oké..ott már megalkudni kell, nade most?!
ne nevettessen senki.
A haveri köröm is el van magától szállva hogy így 4 éves kapcsolat úgy 10 éve vagyunk együtt stb.
igen, de olyan szintű megalkuvások, és félelem van mögöttük a szingliségtől stb, hogy az elképesztő.
Irasod alapjan uvolt beloled az ertelem es h normalis vagy. Enis hasonlo vagyok, de senki nem ertekelte, eszre se vették, ez miatt ugy ereztem nem is szamitanak ezek a dolgok.
De mar tudom jol h nagyon fontosak ezek, es a tobbiek selejtek akik nem tudjak h mukodik egy parkapcsolat.
Keress egy intelligens ferfit aki tudja ertekelni. Nagyon jo dolgokat irtal egyebkent. ezen az Oldalon te vagy az egyik legertelmesebb no akit lattam.
Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, tanácsokat, megerősítéseket!
Eléggé fáradt voltam már, mikor kiírtam a kérdést, lehet emiatt az jött le egyeseknek hogy én ezen témára ráfeszülök. :)
Pedig egyáltalán nem, pozitívan szemlélem az életemet, a jövőmet, nincs veszve semmi, csupán a kíváncsiság vezérelt - ezért is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!