Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok minderről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok minderről? Vajon mások is belátják a lenti kérdéseim mondanivalóját ellenérzések nélkül?

Figyelt kérdés
Az emberiség bizonyos rétegei miért viselkednek olyan módon, mintha párkapcsolat- és szexfüggő nemi lények lennének, amelyek fő értékrendje kimerül az előbb felsoroltakban? (Mindezek által pedig) alsóbbrendűséget tükröző jellemképet alkotva saját magukról, mi okból kifolyólag nem veszik észre, hogy hová züllenek? Talán nem is áll szándékukban visszatérni a nemesebb erények követéséhez? Miért nem állnak ellen vágyaiknak legalább 50%-ban annak érdekében, hogy letisztultabb, összetettebb és céltudatosabb érzelmi életet éljenek?
2017. máj. 9. 00:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mert.
2017. máj. 9. 00:13
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

Úgy él mindenki ahogy akar. Mi a fa@sz közöd van neked vagy bárki másnak hozzá.

Attól nem lesz jobb, hogy próbálod messzemenőkig stílusosan megfogalmazni.

2017. máj. 9. 00:15
 3/22 anonim ***** válasza:
53%
miután valahogy fenn kell tartanunk a fajt, ezért valamilyen szinten mindig függeni fogunk a párkapcsolatoktól-szextől :D
2017. máj. 9. 00:17
 4/22 A kérdező kommentje:

00:17

Ez igaz, valóban fent kell tartanunk. Viszont (ha sokak szerint máson nem is) a bolygó túlnépesedésén valószínűleg segítene a csökkentett szexuális aktivitás.

A kérdést általánosságban/elméletileg közelítettem meg, semmi személyes mondanivalóm nincs vele. Senki ne vegye szívügynek.

2017. máj. 9. 00:25
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

2esnek igaza van.

Mi a szarért foglalkozik valaki ezzel?

Ráadásul tényleg próbáltad annyira intelligensen megfogalmazni, hogy (számomra) értelmetlen lett.

"Nem veszik észre hová züllenek." Mivan? Aki szexel, az züllik?

Lehet én vagyok a primitív, de tényleg nem fogom fel.

2017. máj. 9. 00:26
 6/22 A kérdező kommentje:

(*fenn

*túlnépesedésének csökkentésén)

2017. máj. 9. 00:29
 7/22 anonim ***** válasza:
43%

Emlősök vagyunk, állati ösztönökkel, és a létünk a fajfenntartás. Ezért a létszükségletünk a szexualitás.

De ez nem olyan dolog ami mindenkinek megadatik csak úgy.

Hiszen többnyire csak a jobbak kapják meg.

Miért is kellene kevesebbet szexelni?

Frusztráltságot, depressziót és más egyéb pszichés dolgokat teremt a szex nélküli életmód.

De nyugi, én már nem fogok, mert nincs lehetőségem rá.

Május 9.-e van, a születésnapom. Ha most nem mondtam volna ki, de még lehet így se. Senki nem fog felköszönteni és csak egy bánatos nap lesz megint az életemben.

Anno hülye voltam. Exemmel ezen a napon jöttem össze.

1 évig voltunk együtt, már 3 éve külön.

Sosem keresett meg többé.

Annyira boldogtalan, frusztrált, nyomorultul érzem magam.

29 lettem.

2017. máj. 9. 00:35
 8/22 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy az érzelmi intelligencia fontosságát szeretném tudatosítani azon személyekben, akik eddig minden mást fölé helyeztek.
2017. máj. 9. 00:35
 9/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem is ma van a születésnapom.
2017. máj. 9. 00:36
 10/22 anonim ***** válasza:
93%

A túlnépesedés nem azok miatt van, akiket megcélzol ezzel a gondolatmenettel, sőt, mi egyre jobban eltűnünk, szóval nem is ártana, ha többen csinálnának gyereket.

Amúgy nem tudom, szerintem mind rabjai vagyunk valaminek. Egyesek a szexualitásnak, mások a saját egójuknak, de végső soron nem láthatunk bele a másik fejébe, nem tudjuk, hogy mit miért csinál, és hogyan gondolkodik. Nincs ezzel semmi gond.

2017. máj. 9. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!