Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok minderről? Vajon mások is belátják a lenti kérdéseim mondanivalóját ellenérzések nélkül?
Úgy él mindenki ahogy akar. Mi a fa@sz közöd van neked vagy bárki másnak hozzá.
Attól nem lesz jobb, hogy próbálod messzemenőkig stílusosan megfogalmazni.
00:17
Ez igaz, valóban fent kell tartanunk. Viszont (ha sokak szerint máson nem is) a bolygó túlnépesedésén valószínűleg segítene a csökkentett szexuális aktivitás.
A kérdést általánosságban/elméletileg közelítettem meg, semmi személyes mondanivalóm nincs vele. Senki ne vegye szívügynek.
2esnek igaza van.
Mi a szarért foglalkozik valaki ezzel?
Ráadásul tényleg próbáltad annyira intelligensen megfogalmazni, hogy (számomra) értelmetlen lett.
"Nem veszik észre hová züllenek." Mivan? Aki szexel, az züllik?
Lehet én vagyok a primitív, de tényleg nem fogom fel.
(*fenn
*túlnépesedésének csökkentésén)
Emlősök vagyunk, állati ösztönökkel, és a létünk a fajfenntartás. Ezért a létszükségletünk a szexualitás.
De ez nem olyan dolog ami mindenkinek megadatik csak úgy.
Hiszen többnyire csak a jobbak kapják meg.
Miért is kellene kevesebbet szexelni?
Frusztráltságot, depressziót és más egyéb pszichés dolgokat teremt a szex nélküli életmód.
De nyugi, én már nem fogok, mert nincs lehetőségem rá.
Május 9.-e van, a születésnapom. Ha most nem mondtam volna ki, de még lehet így se. Senki nem fog felköszönteni és csak egy bánatos nap lesz megint az életemben.
Anno hülye voltam. Exemmel ezen a napon jöttem össze.
1 évig voltunk együtt, már 3 éve külön.
Sosem keresett meg többé.
Annyira boldogtalan, frusztrált, nyomorultul érzem magam.
29 lettem.
A túlnépesedés nem azok miatt van, akiket megcélzol ezzel a gondolatmenettel, sőt, mi egyre jobban eltűnünk, szóval nem is ártana, ha többen csinálnának gyereket.
Amúgy nem tudom, szerintem mind rabjai vagyunk valaminek. Egyesek a szexualitásnak, mások a saját egójuknak, de végső soron nem láthatunk bele a másik fejébe, nem tudjuk, hogy mit miért csinál, és hogyan gondolkodik. Nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!