Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok minderről? Vajon mások is belátják a lenti kérdéseim mondanivalóját ellenérzések nélkül?
00:35
Azzal nem értek egyet, hogy csak a "jobbaknak adatik meg".
A többi részét sajnálom, biztosan sok keserűséget okozhatott a dolog.
Gratulálok.. de igazat adok a többi hozzászólónak. Mi közöd hozzá, hogy ki hogyan él? Tény, aki eszeveszetten él szexuális életet, felcsináltatja magát, az tényleg egy barom állat. De miért szexelünk?
Azért mert életünk legjobb része. A testiség. És a testiség az 5 szeretetnyelv egyik tagja. Hiszen ezzel tudjuk leginkább kimutatni a másik felé, hogy igazán szeretjük.
Amikor két test egymásban válik eggyé.
Nem lehet állandóan csak mozizni, sétálni, beszélgetni és maximum csókolózni... mert az kb olyan lenne, mint ha csak két barát tenné. Az nem lenne párkapcsolat.
Normál eseteben a testiségből születnek családok. Hol normális úton módon, hol hülyét csinálva magukból az emberek.
Úgy értettem, hogy a jobbaknak adatik meg, akik bátrak, kedvesek, figyelmesek. Akiknek többnyire vannak barátai.
Akinek van munkája.
Ha nem vagy kommunikatív, ha nem vagy hülyülős, nem lehet veled jókat nevetni. Ha nincs munkád. Ha nem vagy menő, nincs jó kisugárzásod, akkor felejtsd el a szexet..
7 lánnyal voltam életem során:
Első: Prosti... majdnem 23 évesen
Második: Exem, 25 évesen
Harmadik: Exem nővére egy 3-as felállásban
Negyedik: Exem osztálytársnője, akit a saját vére, másodunokabátyja dug, az fűzte be nekem
Ötödik: Exem egy másik osztálytársnője, akihez úgy mentem oda, hogy megakarom fektetni
Hatodik: Az előbb említett úriember akart lefektetni egy csajt nálam, a házamban, de vele nem ment bele. Velem lefeküdt.
Hetedik: Innen gyakoriról ismertem meg egy lányt, akit megcsaltak. Én voltam a második az életében.
Ezeknek kevés százaléka az, amit magam hoztam össze.
Illetve megtartani egyet sem tudtam.
Mindenhol és mindenkinek a helyes pasik kellenek.
Tudom, hogy bennem van a hiba, nem is keresem én másban.
De nem is keresek senkit, mert minek?
Amúgy kérdező, lány vagy, vagy férfi? De inkább 21 éves csajra gondolnék. Nem tudom, szimpla megérzés.
00:48
Értelek, őszintén mondom.
24 éves (autista) fiú.
00:48
Nem értek egyet a liberalizmussal, és a média agymosásával, ha már szóba hoztad.
Értem, szóval egy autista fiú vagy, aki fél nyitni az emberek felé. Nem talál kapcsolatot, mert mindenkinek a szex az élete. És mivel az autizmus egy betegség, ezért senki nem akar beteg emberrel együtt lenni.
Keresgélj autista lányok között, mert vannak. Vagy Asperger-kórós emberek között. Ne az alap természetünket akard már hibáztatni, ha nem megy.
Mindenki a saját életének kovácsa.
Amúgy ne várj sokat a nőktől, nem alkalmas a legtöbb igazi szerelmi kapcsolatra. Mindenhol csak a menőzés megy ma.
01:11
Köszönöm!
00:58
Igazad van... Egyáltalán nem keresek kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!