Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok minderről? Vajon mások is belátják a lenti kérdéseim mondanivalóját ellenérzések nélkül?
Az autizmusod választ ad arra a kérdésre, hogy miért nem érted meg a párkapcsolat és a jó szex lényegét. Nem fogjuk tudni neked itt elmagyarázni, de együtt érteni sem tudunk veled. A minőségi, jó szex fontos dolog, a szerelem csodás érzés, de gondolom ebbe kár belemenni. Engem sem zavar az, hogy nem mindenki akarja ezt, téged se zavarjon, hogy más mit akar.
Nem fogod tudni "logikus" úton megmagyarázni sem a szerelmet, sem az ösztönöket. Mert ez nem az a kategória :-)
Boldog szülinapot!
Gondolom arra gondolsz hogy bizonyos embereknek miért ez a legfontosabb, vagy rossszabb esetben egyetlen fontos az életükben, illetve hogy miért igyekeznek minél több partnerrel lenni. Legalábbis én ezekben látom a problémát. Szerintem itt legfőbb gond a rossz értékrend, illetve hogy nem tudják magukat értelmesen elfoglalni. Vagy inkább sehogyan sem tudják... Mert semmi másban nem látnak jót, szépet, értéket. A szex az élet része, nem arról beszélek hogy aki szexel az üres, ezt azokra értem akiknek ez az egyetlen. Mert fontos persze, de messze nem az egyetlen. Na meg nem úgy hogy mindig mással. Van akinek van igénye rá hogy legyen ilyen időszaka, de az is normál esetben egy idő után megáll egy mellett.
A sok szexnek meg a túlnépesedésnek pedig nem kellene összefüggenie, hiszen olyan sokféleképp lehet védekezni. Sőt ez a túlszaporodás inkább pont hogy azokra jellemző akiknél normál hogy a lányok már kb tizenévesen férjhez mennek, és onnantól egyetlen dolguk a család. Na ezeknél kéne nem segélyadomanyokát osztogatni, hanem felvilágosítást tartani... (nem arról hogy túl sokan vagyunk, hanem hogy kevesebb gyereknek sokkal több mindent meglehet adni)
És boldog születésnapot! 🍰🍰
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!