Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 év körüli és huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüli és huszonéves lányok! Lenne így esélye egy 50-es pasasnak, ha ilyes sármos lenne és milliárdos bróker lenne?

Figyelt kérdés

Lefeküdnétek vele csak azért mert milliárdos Wall-Street-i bróker? Hátrány lenne, hogy zsidó? (körül vannak metélve)

Szerintetek a magyar fiatal lányok többségét ágyba tudná vinni?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Aki nem ismerné Bill Ackman-ről van szó, Harvardon végzett Wall Street-i bróker, 1.6 milliárd $ vagyonnal. Azzal került be a sajtóba, hogy támadta a Herbalife részvényeit, de hét ez nem érdekel senkit főleg nem a lányokat.

2017. dec. 25. 14:58
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

# 30

Jól van, megbeszéltük. Inkább menjél, olvass valami konteós blogot alufólia sapkával a fejeden, Új Világtudatot, vagy nem tudom. Holnap meg ne felejts el valami chemtrail ellenes tüntetésre menni, miközben üvöltözöl a "vegyi csíkokra" és repülőkre az égen a többi mentálisan labilis barátoddal.

Bye.

2017. dec. 25. 17:35
 32/45 anonim ***** válasza:
#26 a brókerek nem irányítják, hanem kihasználják a pénzpiacot, max annyit tudnak irányítani, hogy tönkretesznek valamit. Bizony a bróker 0 terméket, értéket állít elő, de fogyaszt, főleg kokót, lásd 2008.
2017. dec. 25. 17:35
 33/45 A kérdező kommentje:

# 32

Na ez történik amikor valaki hülye, de okoskodni akar, mer' hát csak a melós állít elő értéket, azt látod csak, azt tudod megfogni.

Tudod a bróker csak azzal a céggel tud kereskedni, amit kivezettek valamilyen értéktőzsdére, és egyik cégtulajdonos fejéhez sem szorítanak fegyvert, hogy hajtsa végre a tőzsdei bevezetést a cégénél. Ugyanis ez bizony hatalmas tőkebevonással járhat a cég számára, szóval a pénzügyi kereskedés egyfajta folyamatos pénzpumpája a globális világgazdaságnak, ami nélkül sokkal alacsonyabb életszínvonalon élnénk.

Használd ki te is, végezd el a Harvard-ot, menjél menő befektetési bankokhoz dolgozni, ki tiltja meg? Vagy hülye vagy hozzá? Hát irigykedni könnyebb...

2017. dec. 25. 17:42
 34/45 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz?:D Épp, hogy átnéztem egy másik topikból és egy csomó buta, barátságtalan emberrel találkozom, akinek elég komoly baja van, innen nézve... Nincs más accom, új vagyok itt, te nagyokos....
2017. dec. 25. 17:42
 35/45 anonim ***** válasza:
31 nyilván így van ,gondolom sokáig tanították ezt is a brókerképzőben ,mivel lehet lerázni azt aki rámutat hogy egy semmirevaló vérszívó pióca az egész 'szakma'. Nagyon hatásos volt, köszönöm. páá
2017. dec. 25. 17:44
 36/45 anonim ***** válasza:
50-esként jól tartja magát, a hazai 30-40-es korosztályhoz képest. Én 35 vagyok, ettől függetlenül nekem sem kellene. Semmi hasznom belőle, ha "elvisz egy körre". Attól én nem leszek gazdag. Családot alapítani pedig a korom=>10 év pasikkal szeretnék. a én így vagyok, akkor egy 18 év körüli triplán így sztem.
2017. dec. 25. 18:27
 37/45 anonim ***** válasza:

Nem csak a melós állít elő értéket, hanem a tudós, mérnök, stb is. A bróker nem, csak úgy mint a politikusok sem, mind2 réteg az emberiség legalja, a söpredék, az élősködők, paraziták.

Én azért nem vagyok bróker, mert van gerincem, és a kábítószereket sem szeretem, és próbálok értelmes, hasznos dolgot csinálni, de legalább is nem fosztogatni, vagy gazdasági válságot előidézni.

2017. dec. 25. 19:30
 38/45 A kérdező kommentje:

PhD tudósok nagy része Amerikában Hedge Fund-oknál dolgoznak, logikád szerint akkor ők már nem is élősködök, hiába a pénzügyi piacokból élnek?

[link]

Jaj most nagyon összezavarhattalak, de akkor továbbmegyek, mérnököknél ugyan ez a helyzet. Vagy mondjuk egy energetikai mérnök az Exxonmobil-nál, vagy egy fejlesztő mérnök az Apple-nél mennyivel jobb? Hisz munkáját teljes mértékben annak kell szentelnie, hogy a vállalat részvényei minél magasabban legyenek. Nem pedig a világ jobbá tételén dolgozik, hanem a fogyasztói igények kielégítésén. Valahol ő is egy bróker, pláne, hogy az ilyen cégeknél bevált a bónusz-részvényvásárlási program, a prémiumuk egy részét részvényekben kapják meg, tehát ez az érdekük is, amit előbb írtam.

A kábítószer nem tudom hogy jön ide, speciel Wall-Street-en még nem dolgoztam, de Pesten még sosem hallottam egy pénzügyi szektorban dolgozó embertől sem, hogy kokainozni hívogatták. :D Na meg persze értékteremtő informatikusoknál ilyen elő sem fordulhat:

[link]

A gazdasági válságot meg nem a tőzsdei kereskedés idézte elő, hanem az Amerikai ingatlanpiacból indult ki.

Élmény darabjaira szedni a retardáltabbnál retardáltabb kommentjeidet.

Az igazi élősködők, paraziták a munkanélküli semmirekellők, akik otthon fotelprófétáskodnak, ezzel nyugtatgatva magukat, hogy mindenki hibás a szar életük miatt, csak saját maguk nem. :)

Tanácsolom neked, hogy tájékozódj, tanulj, képezd magad, próbáld meg megismerni a téged körülvevő világot, és kevesebben fogják kinevetni a buta fejedet.

2017. dec. 25. 19:58
 39/45 anonim ***** válasza:
# 38 Tök feleslegesen strapálod magad, ezek a típusú emberek olyan egyszerűek, mint egy darab szög, és olyan sötétek, mint a segglyuk...
2017. dec. 25. 20:00
 40/45 anonim ***** válasza:

De azért vergődtök itt, hogy a hazugságaitokat magyarázzátok. A félbolond kérdezővel az élen aki egy ilyen értelmetlen cél nélküli kérdést kiizzadt magából és nem veszi be a gyomra hogy a linkelt piócafajtát a legtöbb 20év körüli nő zsigerből utálja, nem hogy még hozzáérjen :)

A prostitúció más lapra tartozik,ott nem kell milliárdos semmirekellőnek lenni ,ha fizetsz, viheted egy körre .Nyilván náluk van esélye neki is.

2017. dec. 25. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!