Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli és huszonéves lányok! Lenne így esélye egy 50-es pasasnak, ha ilyes sármos lenne és milliárdos bróker lenne?
Lefeküdnétek vele csak azért mert milliárdos Wall-Street-i bróker? Hátrány lenne, hogy zsidó? (körül vannak metélve)
Szerintetek a magyar fiatal lányok többségét ágyba tudná vinni?
Aki nem ismerné Bill Ackman-ről van szó, Harvardon végzett Wall Street-i bróker, 1.6 milliárd $ vagyonnal. Azzal került be a sajtóba, hogy támadta a Herbalife részvényeit, de hét ez nem érdekel senkit főleg nem a lányokat.
# 30
Jól van, megbeszéltük. Inkább menjél, olvass valami konteós blogot alufólia sapkával a fejeden, Új Világtudatot, vagy nem tudom. Holnap meg ne felejts el valami chemtrail ellenes tüntetésre menni, miközben üvöltözöl a "vegyi csíkokra" és repülőkre az égen a többi mentálisan labilis barátoddal.
Bye.
# 32
Na ez történik amikor valaki hülye, de okoskodni akar, mer' hát csak a melós állít elő értéket, azt látod csak, azt tudod megfogni.
Tudod a bróker csak azzal a céggel tud kereskedni, amit kivezettek valamilyen értéktőzsdére, és egyik cégtulajdonos fejéhez sem szorítanak fegyvert, hogy hajtsa végre a tőzsdei bevezetést a cégénél. Ugyanis ez bizony hatalmas tőkebevonással járhat a cég számára, szóval a pénzügyi kereskedés egyfajta folyamatos pénzpumpája a globális világgazdaságnak, ami nélkül sokkal alacsonyabb életszínvonalon élnénk.
Használd ki te is, végezd el a Harvard-ot, menjél menő befektetési bankokhoz dolgozni, ki tiltja meg? Vagy hülye vagy hozzá? Hát irigykedni könnyebb...
Nem csak a melós állít elő értéket, hanem a tudós, mérnök, stb is. A bróker nem, csak úgy mint a politikusok sem, mind2 réteg az emberiség legalja, a söpredék, az élősködők, paraziták.
Én azért nem vagyok bróker, mert van gerincem, és a kábítószereket sem szeretem, és próbálok értelmes, hasznos dolgot csinálni, de legalább is nem fosztogatni, vagy gazdasági válságot előidézni.
PhD tudósok nagy része Amerikában Hedge Fund-oknál dolgoznak, logikád szerint akkor ők már nem is élősködök, hiába a pénzügyi piacokból élnek?
Jaj most nagyon összezavarhattalak, de akkor továbbmegyek, mérnököknél ugyan ez a helyzet. Vagy mondjuk egy energetikai mérnök az Exxonmobil-nál, vagy egy fejlesztő mérnök az Apple-nél mennyivel jobb? Hisz munkáját teljes mértékben annak kell szentelnie, hogy a vállalat részvényei minél magasabban legyenek. Nem pedig a világ jobbá tételén dolgozik, hanem a fogyasztói igények kielégítésén. Valahol ő is egy bróker, pláne, hogy az ilyen cégeknél bevált a bónusz-részvényvásárlási program, a prémiumuk egy részét részvényekben kapják meg, tehát ez az érdekük is, amit előbb írtam.
A kábítószer nem tudom hogy jön ide, speciel Wall-Street-en még nem dolgoztam, de Pesten még sosem hallottam egy pénzügyi szektorban dolgozó embertől sem, hogy kokainozni hívogatták. :D Na meg persze értékteremtő informatikusoknál ilyen elő sem fordulhat:
A gazdasági válságot meg nem a tőzsdei kereskedés idézte elő, hanem az Amerikai ingatlanpiacból indult ki.
Élmény darabjaira szedni a retardáltabbnál retardáltabb kommentjeidet.
Az igazi élősködők, paraziták a munkanélküli semmirekellők, akik otthon fotelprófétáskodnak, ezzel nyugtatgatva magukat, hogy mindenki hibás a szar életük miatt, csak saját maguk nem. :)
Tanácsolom neked, hogy tájékozódj, tanulj, képezd magad, próbáld meg megismerni a téged körülvevő világot, és kevesebben fogják kinevetni a buta fejedet.
De azért vergődtök itt, hogy a hazugságaitokat magyarázzátok. A félbolond kérdezővel az élen aki egy ilyen értelmetlen cél nélküli kérdést kiizzadt magából és nem veszi be a gyomra hogy a linkelt piócafajtát a legtöbb 20év körüli nő zsigerből utálja, nem hogy még hozzáérjen :)
A prostitúció más lapra tartozik,ott nem kell milliárdos semmirekellőnek lenni ,ha fizetsz, viheted egy körre .Nyilván náluk van esélye neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!