Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli és huszonéves lányok! Lenne így esélye egy 50-es pasasnak, ha ilyes sármos lenne és milliárdos bróker lenne?
Lefeküdnétek vele csak azért mert milliárdos Wall-Street-i bróker? Hátrány lenne, hogy zsidó? (körül vannak metélve)
Szerintetek a magyar fiatal lányok többségét ágyba tudná vinni?
Aki nem ismerné Bill Ackman-ről van szó, Harvardon végzett Wall Street-i bróker, 1.6 milliárd $ vagyonnal. Azzal került be a sajtóba, hogy támadta a Herbalife részvényeit, de hét ez nem érdekel senkit főleg nem a lányokat.
de 17es átjött, csak te kinézetre céloztál, és abban szerintem egyáltalán nem rosszabb a szelfis papa,mint a milliárdos bróker,de a körülmények amik kukássá teszik.
Melesleg a bróker mint olyan az egyik legpatkányabb legsemmirevalóbb munka a szememben,szóval lengethetné a milliárdajait ,megadnék neki egy két honlapcímet hogy ott vannak a tarifás széplányok ott lengesse
Nem azért írtam, hogy hencegjek, szerintem amúgy sem lehet hencegni azzal, hogy az embert a korabeliek vonzónak tartják.:) Csak miért érné meg nekem egy 50 éves emberrel kufircolni, ha a korosztályomhoz korban közelebb álló emberek tetszenek és még sikerem is van náluk? 😊 Érted…
Gyanítom, hogy neked nincs valami rendben az önértékeléseddel, ha ilyen kérdést teszel fel és ha olyan választ olvasol, ami neked nem tetszik, elkezded piszkálni a válaszadót. :)
"bróker mint olyan az egyik legpatkányabb legsemmirevalóbb munka"
Legprolibb, legmagyarabb mentalitás.
Gyanítom, hogy neked nincs valami rendben az önértékeléseddel, ha neked erre van szükséged, hogy egy anonim oldalon bizonygasd, hogy mindenki odavan érted :) Vaószínű pont az ellenkezője igaz.. szegényke
az igazán szép lányok biztos nem írogatnak ilyeneket ide :)
23as így van,büszke is vagyok rá :) de kérdem én ha holnap megpusztulna az összes bróker vagy felszippantanák az ufók mind,végülis a családjaikon kívül úgy őszintén a lötéri kutya nem sírna utánuk,mert semmi értéket nem adnak hozzá a világhoz a társadalomhoz ,azon kívül hogy a zsebüket tömik meg a hasonszőrü semmirekellők virtuális pénzeit tologatják.
Szóval copja le őket a vacogós cápa ,nekem aztán nem kellene egy ilyen linkelt link ember.
# 25
Olyan szinten vagy 0 tudású, unintelligens és pénzügyi analfabéta, hogy kár elkezdeni veled vitatkozni.
A hozzád hasonlók sírnának a legjobban, ha holnapra nem lenne aki a pénzügyi piacokat irányítsa, és elszabadulna a pokol.
Áfonya sztem nem bizonygatott semmit, csak te vagy egy értetlen húgyagyú, már ne is haragudj.:D Egy huszonéves, de még egy jobb 30-as nőért mindenki odavan a korosztályában és afölött, ha nem bálnaméretű és kicsit is összeszedett. Gondolod, hogy akinek nincs apakomplexusa meg aki nem szorul rá a prostitúcióra, majd pont egy hozzá képest vén kecskével szórakozik? :D Ne szórakozz már...
Ha egy kicsit is több eszed lenne, rájöhetnél, hogy ez egy anonim oldal. Az önigazolásnak meg pont az lenne a lényege, hogy az illető névvel veri a mellét. Szegény csaj még csak nem is hencegett, csak ugrasz mindenre te fogyatékos.
Ne kezdd el saját magadat védeni másik regisztrációkkal, nagyon szánalmas életre utal.
"huszonéves, de még egy jobb 30-as nőért mindenki odavan a korosztályában""
Te amúgy fogyatékos vagy? Huszonéves lányoknak jó ha a 20%-a kinéz valahogy. És akkor jóindulatú voltam, mert ez azt jelenti, hogy minden 5. huszonéves lány aki szembejön az utcán az szép.
Jó lesz az 5-10%-nak is.
17:17
szia áfonya :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!