Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 év körüli és huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüli és huszonéves lányok! Lenne így esélye egy 50-es pasasnak, ha ilyes sármos lenne és milliárdos bróker lenne?

Figyelt kérdés

Lefeküdnétek vele csak azért mert milliárdos Wall-Street-i bróker? Hátrány lenne, hogy zsidó? (körül vannak metélve)

Szerintetek a magyar fiatal lányok többségét ágyba tudná vinni?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Aki nem ismerné Bill Ackman-ről van szó, Harvardon végzett Wall Street-i bróker, 1.6 milliárd $ vagyonnal. Azzal került be a sajtóba, hogy támadta a Herbalife részvényeit, de hét ez nem érdekel senkit főleg nem a lányokat.

2017. dec. 25. 14:58
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

de 17es átjött, csak te kinézetre céloztál, és abban szerintem egyáltalán nem rosszabb a szelfis papa,mint a milliárdos bróker,de a körülmények amik kukássá teszik.

Melesleg a bróker mint olyan az egyik legpatkányabb legsemmirevalóbb munka a szememben,szóval lengethetné a milliárdajait ,megadnék neki egy két honlapcímet hogy ott vannak a tarifás széplányok ott lengesse

2017. dec. 25. 15:59
 22/45 anonim ***** válasza:
91%

Nem azért írtam, hogy hencegjek, szerintem amúgy sem lehet hencegni azzal, hogy az embert a korabeliek vonzónak tartják.:) Csak miért érné meg nekem egy 50 éves emberrel kufircolni, ha a korosztályomhoz korban közelebb álló emberek tetszenek és még sikerem is van náluk? 😊 Érted…

Gyanítom, hogy neked nincs valami rendben az önértékeléseddel, ha ilyen kérdést teszel fel és ha olyan választ olvasol, ami neked nem tetszik, elkezded piszkálni a válaszadót. :)

2017. dec. 25. 16:10
 23/45 anonim ***** válasza:
55%

"bróker mint olyan az egyik legpatkányabb legsemmirevalóbb munka"

Legprolibb, legmagyarabb mentalitás.

2017. dec. 25. 16:15
 24/45 A kérdező kommentje:

Gyanítom, hogy neked nincs valami rendben az önértékeléseddel, ha neked erre van szükséged, hogy egy anonim oldalon bizonygasd, hogy mindenki odavan érted :) Vaószínű pont az ellenkezője igaz.. szegényke

az igazán szép lányok biztos nem írogatnak ilyeneket ide :)

2017. dec. 25. 16:17
 25/45 anonim ***** válasza:

23as így van,büszke is vagyok rá :) de kérdem én ha holnap megpusztulna az összes bróker vagy felszippantanák az ufók mind,végülis a családjaikon kívül úgy őszintén a lötéri kutya nem sírna utánuk,mert semmi értéket nem adnak hozzá a világhoz a társadalomhoz ,azon kívül hogy a zsebüket tömik meg a hasonszőrü semmirekellők virtuális pénzeit tologatják.

Szóval copja le őket a vacogós cápa ,nekem aztán nem kellene egy ilyen linkelt link ember.

2017. dec. 25. 16:26
 26/45 anonim ***** válasza:

# 25

Olyan szinten vagy 0 tudású, unintelligens és pénzügyi analfabéta, hogy kár elkezdeni veled vitatkozni.

A hozzád hasonlók sírnának a legjobban, ha holnapra nem lenne aki a pénzügyi piacokat irányítsa, és elszabadulna a pokol.

2017. dec. 25. 17:03
 27/45 anonim ***** válasza:

Áfonya sztem nem bizonygatott semmit, csak te vagy egy értetlen húgyagyú, már ne is haragudj.:D Egy huszonéves, de még egy jobb 30-as nőért mindenki odavan a korosztályában és afölött, ha nem bálnaméretű és kicsit is összeszedett. Gondolod, hogy akinek nincs apakomplexusa meg aki nem szorul rá a prostitúcióra, majd pont egy hozzá képest vén kecskével szórakozik? :D Ne szórakozz már...

Ha egy kicsit is több eszed lenne, rájöhetnél, hogy ez egy anonim oldal. Az önigazolásnak meg pont az lenne a lényege, hogy az illető névvel veri a mellét. Szegény csaj még csak nem is hencegett, csak ugrasz mindenre te fogyatékos.

2017. dec. 25. 17:17
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

Ne kezdd el saját magadat védeni másik regisztrációkkal, nagyon szánalmas életre utal.

"huszonéves, de még egy jobb 30-as nőért mindenki odavan a korosztályában""

Te amúgy fogyatékos vagy? Huszonéves lányoknak jó ha a 20%-a kinéz valahogy. És akkor jóindulatú voltam, mert ez azt jelenti, hogy minden 5. huszonéves lány aki szembejön az utcán az szép.

Jó lesz az 5-10%-nak is.

2017. dec. 25. 17:26
 29/45 A kérdező kommentje:

17:17

szia áfonya :) :D

2017. dec. 25. 17:27
 30/45 anonim ***** válasza:
26os velem nem is tudsz vitatkozni mert akármilyen hangosan kiabált hazugságokkal én nem vitatkozom, csak figyelmen kívül hagyom őket ,ahogy a "pénzpiacot" is. A vázolt 'világvége' meg az álmom.
2017. dec. 25. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!