Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli és huszonéves lányok! Lenne így esélye egy 50-es pasasnak, ha ilyes sármos lenne és milliárdos bróker lenne?
Lefeküdnétek vele csak azért mert milliárdos Wall-Street-i bróker? Hátrány lenne, hogy zsidó? (körül vannak metélve)
Szerintetek a magyar fiatal lányok többségét ágyba tudná vinni?
Aki nem ismerné Bill Ackman-ről van szó, Harvardon végzett Wall Street-i bróker, 1.6 milliárd $ vagyonnal. Azzal került be a sajtóba, hogy támadta a Herbalife részvényeit, de hét ez nem érdekel senkit főleg nem a lányokat.
"A karjai olyan szőrösek mint egy majomé..."
Gyantázott karú-lábú ecsetfejű fiúk jönnek be?
# 12
Attól mert (számodra) atom jó pasi adja a pénzt, még ugyan úgy k_rva vagy, mert prostitúciót hajtasz végre.
Nem mondtam, hogy jó pasi, de 51 éves korához képest... inkább elmélkedés a kérdés, hogy a lányok dugnának-e így ötvenessel...
amúgy meg egy átlagos magyar 50 éves pasi hogy néz ki, ha ő szottyadt?
Így? :D:D
# 16
WTF
Nagyon nem ment át, hogy miért raktam oda azt a képet. XDDD
Miért feküdnék le vele?
Nem igazán tetszett sosem apám korosztálya. Ha egy 40-50 év körüli hölgy lennék, lehet, hogy tetszene, mint férfi, de huszonéves fiatal lányként inkább a 20-30 év közöttiek érdekelnek és őket tartom igazán vonzónak és szerencsémre sokan közülük engem is.:) De tegyük fel, hogy lefeküdnénk (nem, mintha mutatnék felé érdeklődést, ha a közelemben lenne valamikor és nem, mintha neki pont egy magamfajtán akadna meg a szeme):
Egy éjszakáról van szó. Miért számít egy ilyen esetben, hogy milliárdos? Tudtommal az egyéjszakásnak meg a szeretői viszonynak pont az a lényege, hogy ágyig tart, utána senkinek semmi köze a másikhoz és a másik vagyonához.
Az, hogy zsidó, nekem nem sokat mond. Nincsenek ilyen kategóriák a fejemben, ami alapján ő rosszabb lenne, mint egy "nem zsidó".
A sztorija jobban érdekel, mint a férfiassága, hogy őszinte legyek. Nem vagyok Babett, hogy "jelentsen ez akármit is". :P
"szerencsémre sokan közülük engem is.:) "
Anonim oldalon minek ilyeneket leírni, bizonygatni? Kissebbségi komplexus? Úgysem hiszi el senki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!