Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 év körüli és huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüli és huszonéves lányok! Lenne így esélye egy 50-es pasasnak, ha ilyes sármos lenne és milliárdos bróker lenne?

Figyelt kérdés

Lefeküdnétek vele csak azért mert milliárdos Wall-Street-i bróker? Hátrány lenne, hogy zsidó? (körül vannak metélve)

Szerintetek a magyar fiatal lányok többségét ágyba tudná vinni?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Aki nem ismerné Bill Ackman-ről van szó, Harvardon végzett Wall Street-i bróker, 1.6 milliárd $ vagyonnal. Azzal került be a sajtóba, hogy támadta a Herbalife részvényeit, de hét ez nem érdekel senkit főleg nem a lányokat.

2017. dec. 25. 14:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

"A karjai olyan szőrösek mint egy majomé..."

Gyantázott karú-lábú ecsetfejű fiúk jönnek be?

2017. dec. 25. 15:25
 12/45 anonim ***** válasza:
91%
De két teljesen más dolog a kettő. Egyrészt nem volt kikötve, hogy milyen pasival. Pl ha egy baromi jó pasi, aki tetszik és simán lefeküdnék vele, és kapok érte csomó pénzt duplán jó. De attól, hogy lefekszek egy szottyad milliomossal nekem hol lesz több pénzem?
2017. dec. 25. 15:27
 13/45 A kérdező kommentje:

# 12

Attól mert (számodra) atom jó pasi adja a pénzt, még ugyan úgy k_rva vagy, mert prostitúciót hajtasz végre.

2017. dec. 25. 15:30
 14/45 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy jó pasi, de 51 éves korához képest... inkább elmélkedés a kérdés, hogy a lányok dugnának-e így ötvenessel...

amúgy meg egy átlagos magyar 50 éves pasi hogy néz ki, ha ő szottyadt?

[link]

Így? :D:D

2017. dec. 25. 15:33
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy is lefeküdnék vele akkor nem mindegy, hogy kapok-e érte pénzt vagy nem? Ha tetszik, akkor nyilván nem kell pénz a szexért (de ebben az esetben csak egy pluszként jelenik meg a pénz a jó szex mellé), de ha nem tetszik akkor pénzért se fogok vele lefeküdni. Két teljesen más kategória a két kérdés.
2017. dec. 25. 15:34
 16/45 anonim ***** válasza:
94%
14es.. ellenfényben tükörben almás lógót villantva szelfizik és ezt a képet érdemesnek találta kiteni mint magát eladni kivánó fotó..azonnali kuka az ilyen ,mert a telefon a kezében okosabb mint ő :D Tökmindegy hogy néz ki a fotó körülményei már szegénységi bizonyítványt állítanak ki.
2017. dec. 25. 15:49
 17/45 A kérdező kommentje:

# 16

WTF

Nagyon nem ment át, hogy miért raktam oda azt a képet. XDDD

2017. dec. 25. 15:52
 18/45 anonim ***** válasza:
95%

Miért feküdnék le vele?

Nem igazán tetszett sosem apám korosztálya. Ha egy 40-50 év körüli hölgy lennék, lehet, hogy tetszene, mint férfi, de huszonéves fiatal lányként inkább a 20-30 év közöttiek érdekelnek és őket tartom igazán vonzónak és szerencsémre sokan közülük engem is.:) De tegyük fel, hogy lefeküdnénk (nem, mintha mutatnék felé érdeklődést, ha a közelemben lenne valamikor és nem, mintha neki pont egy magamfajtán akadna meg a szeme):

Egy éjszakáról van szó. Miért számít egy ilyen esetben, hogy milliárdos? Tudtommal az egyéjszakásnak meg a szeretői viszonynak pont az a lényege, hogy ágyig tart, utána senkinek semmi köze a másikhoz és a másik vagyonához.

Az, hogy zsidó, nekem nem sokat mond. Nincsenek ilyen kategóriák a fejemben, ami alapján ő rosszabb lenne, mint egy "nem zsidó".

A sztorija jobban érdekel, mint a férfiassága, hogy őszinte legyek. Nem vagyok Babett, hogy "jelentsen ez akármit is". :P

2017. dec. 25. 15:54
 19/45 A kérdező kommentje:

"szerencsémre sokan közülük engem is.:) "

Anonim oldalon minek ilyeneket leírni, bizonygatni? Kissebbségi komplexus? Úgysem hiszi el senki :D

2017. dec. 25. 15:56
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer lefekszem vele, abban nekem mi az üzlet? Szexre a 25-35 éves bikák valók, az idős, gazdag pasik férjnek és/vagy "apának" jók.
2017. dec. 25. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!