Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megint huszonéves lennél, mit csinálnál máshogy?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 16:17
3/13 anonim válasza:
Megint huszonéves? Most is az vagyok... Kérdező, még az időgépet sincs kedvem megépíteni :D
4/13 anonim válasza:
Attól függ, tegyük fel vissza mennénk az időben, mindenre emlékeznénk? És ugy változtathatnék?
5/13 anonim válasza:
Nem hinném azt, hogy kedvességgel, udvariassággal vagy bármi ilyen személyiségblablával bármit is el lehet érni a nőknél. Nem pazarolnám az energiámat hónapokon át a fenti módszerekkel olyan nőre, aki 10 mp-en belül összejön egy buliban a jóképű haverommal, hanem megérteném, hogy mi az egyetlen dolog, ami a nőknek számít és eszerint cselekednék. (de legalább nem mondhatom, nem tanultam a hibámból)
6/13 Diavolino44 válasza:
Nem sokkal vagyok idosebb, huszonevestol, s jelenleg csak annyit uzennek, a huszoneves onmagamnak, hogy az ember legnagyobb ellenseget ugy hivjak, hogy comfort zona!
7/13 anonim válasza:
Ha a huszonéves fejemmel lennék huszonéves, akkor semmit, mivel nem lenne agyam a változtatáshoz.
Ha a mostani negyvenes fejemmel lennék huszonpár, akkor nem pocsékolnám a drága időmet olyan nőkre, akik nem tudják, hogy mit akarnak. Az első "Hát..." kezdetű mondatnál lelépnék szélsebesen. Továbbá nem szomorkodnék csalódások miatt, mert tudnám, hogy nem éri meg.
8/13 anonim válasza:
Ha újra húszéves lennék elkerülném azokat akik fájdalmat okoztak, és óvnám azokat akiket én bántottam.
9/13 anonim válasza:
Nem akarok huszonéves lenni !
De ha újra végig kéne járnom az eltelt időt akkor sem élném máshogy az életem
...
Talán a középiskola után megcsókolnám azt a zöld szemű srácot akivel nem mertem anno randira menni...:)
N/43
10/13 anonim válasza:
Köcsögebb szemetebb és határozottabb bátrabb lennék sok mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!