Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 24 éves srácnál hátrány, ha szűz? Jobb, ha már gyakorolt prostival?
19 én komoly kapcsolatban gondolkodom, gyereket harminc körül (+/- 4 év) szeretnék, de mivel még nő kezét sem fogtam meg, így elég nehéz a gyerek témára gondolni.
A prostit nem mondanám el, bár nem szeretek titkolózni.
Hát jó, kinek mi fér bele. Engem zavarna ha megtudnám, hogy prostihoz jár. Az viszont nem zavarna hogy szűz. Ha bénázna hát bénázna, majd beleön.
Jaa és ezzel a gumis töréneteddel egy oltári nagy baromságot mondtál... Szóval ha lefekszek valakivel, akinek gumi van a f@rkán, akkor az nem is járt bennem, tehát meg sem dugott?? Kérlek mesélj még. :D
Dehogynem zavarna, hiszen a nőknek "nincs idejük" gyakorlásra, meg semmire, készen, profin kell minden.
Igen, gumival kb nincs benne, hiszen egy réteg műanyag van a 2 ember között ami semmit se enged át.
Ne tudd jobban hogy kit mi zavar, meg, hogy kinek mire van ideje.
Igen, "egy réteg műanyag" van köztük, de attól még keféltek...hiába szépíted!
A #14-es "lollypop93" nevű válaszoló tökéletesen leírta a dolgokat.
Ezért célszerű elmenni prostihoz, aztán utána azt mondani, hogy az előző barátnőiddel szerezted a tapasztalatot. A szüzesség/tapasztalatlanság és a prostizás is kizáró ok, csak az utóbbit el lehet titkolni a másik elől.
Egyébként szerintem jogos a félelem a szüzektől, ha házasságot is tervez a nő. Férfiként elég kemény lehet rögtön az első barátnőnél megállapodni, pláne annak tudatában, hogy a másik már kiélte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!