Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! 24 éves srácnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 24 éves srácnál hátrány, ha szűz? Jobb, ha már gyakorolt prostival?

Figyelt kérdés

2017. dec. 25. 14:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
#7! "Hát én biztos nem nyúlnék hozzád, ha megtudnám, hogy előttem egy prostival volt dolgod. Ez undorító.. " Kifejtenéd, hogy miért? (Csak ha nö vagy!!)
2017. dec. 25. 18:32
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Az a gond, hogy a prostizás nem gyakorlás. Nem olyan, mint egy barátnővel, aki iránt érzel is valamit, van előjáték és egymásra figyeltek, megtapasztaljátok ki mit szeret. Prosti ehhez képest inkább szimpla ürítés. Önbizalmat adhat mert már nincs benned az hogy szűz vagy, de ahogy sokan írták is, inkább legyen valaki szűz mint prostilátogató.
2017. dec. 25. 18:55
 13/27 anonim ***** válasza:
55%
Az persze,legyen valaki inkább szűz,aztán csak néznek rá,mint egy szerencsétlenre,hogy miért szűz még 24 évesen, mert biztos valami lúzer,vagy mentális gondjai vannak. Pláne a mai időkben,amikor már 10-en éves gyerekek pettingelnek,meg dugnak orrba szájba. A prostizásról meg annyit,hogy nem kell elmondani és kész.
2017. dec. 25. 18:59
 14/27 anonim ***** válasza:
28%

24 eves nokent valaszolok, mintha szingli lennek.

Ha prostiznal undorodnek toled. Hogy miert? Nem tudom elmagyarazni, de gondold vegig: erkolcsos no ettol undorodik. Mit gondolnal egy olyan norol, aki szerint ez normalis? Tudnal benne bizni, tudnad tisztelni? Latod magad elott, hogy a gyerekidnek ezt az ertekrendet adja at? Na ugye. A szived melyen te is azt tartod normalisnak, ha egy no ezt nem tartja normalisnak. Az mas kerdes, hogy a pillanatnyi erdeked ellentmond ennek, es annak orulnel, ha megis elfogadna.

A szuzesseggel meg az a baj, hogy gyanitom nem en lennek az utolso no az eletedben. Hogy allsz a hazassaghoz es a huseghez? Gondolom meg a kanyarban sincs, nekem viszont mar igen. Tudod nem harminc folott szeretnek hazasodni meg gyereket szulni, es nem is fel ev jaras utan, ugyhogy a ferj alapanyagot mar most meg kell talalnom. Te annak erzed magad?

Egyszeruen egy ilyen sraccal tulontul nagy kockazatot vallalnek. En nem jarogatni akarok, meg bulizni meg kielni magam, hanem az eletemet tennem a kezedbe. Tudnal ra vigyazni? Szerintem te meg nem akarsz ekkora felelosseget a nyakadba venni, ugyhogy biztosan nem egymast keresnenk.

2017. dec. 25. 22:12
 15/27 anonim ***** válasza:
56%
Ennyi hülyeséget összehordani,mint a 14-es!
2017. dec. 25. 22:25
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
#11 szerintem kicsit sem izgató a tudat, hogy előttem egy olyan lányba dugdosta a f@rkat akibe aznap már húszan bele tették. Ez egyszerűen undorító. Azt sem értem, hogy a pasiknak, hogy a fenébe van ehhez gusztusuk, de komolyan?!!Nekem eszembe nem jutna megdugatni magam valakivel, csak azért, hogy történjen valami. 7-es voltam
2017. dec. 26. 00:15
 17/27 anonim ***** válasza:
43%

Az hogy az nap hányan dugták bele, vagy hányan életébe (mert egy átlag nőbe is bele kerül pár farok életében) nem sokat számít, ugyan annyira undorító, meg tudod gumival szokás, tehát végül is nem is jár benne.

Igen, egy átlag nőnek nem jutna eszébe megdugatni magát, hiszen fürtökben lógnak rajta a próbálkozó férfiak, viszont egy átlagférfinek kemény kitartó, hosszú meló egy nőhöz közel kerülni, és a libidója is sokkal magasabb, ezért dugnak olyan lányokat több ezer éve.

2017. dec. 26. 07:51
 18/27 A kérdező kommentje:

14 tehát aki 24 évesen szűz, az ássa el magát, tíz évvel ezelőtt kellett volna dugnia, mint más normális embernek, mit képzel, herélje ki magát? Aki 24 évesen szűz az biztos meg akar húzni 100 nőt, hogy aztán hirtelen összejöjjön az átlag Zsuzsival, és megjavult családapa legyen, ez pont a vénszüzekre jellemző, nem pedig a helyes csávókra...

És nem akarsz már bulizgatni? Oké, lehet hogy a 24 éves szűz sem, lehet, hogy több buliban volt már, mint a gykn a sok erkölccsősz antialkoholista, akik fizikailag rosszul lesznek a szó említésétől.

Aki pedig a prostikról írt: bizonyos kor felett lehetetlen olyan lányt találni, akiben nem járt tucatnál több farok (kiélés duma), amivel nem lenne baj, csak ha teszem azt, egy 24 éves csaj együtt volt 10 sráccal életében, egy prosti (mondjuk nemrég kezdte) 100al, akkor a nem prosti csajt Chad Thundercock szintű félistenek dugták meg, hatalmas orgazmusokat okozva nekik, erre én meg odamegyek szüzen, 3 másodperc múlva elsülök, a lány pedig maximálisan megalaz ilyenkor.

A prosti meg max megörül ilyenkor, hamar kidőltem, vagy eselteg átveszi az irányítást, úgy mozog, hogy szokjam az érzést, hogy milyen punciban lenni.

2017. dec. 26. 08:39
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem figyelsz, csak duhongsz, erdemi valasz nelkul hagyva a felveteseimet.

Irtam, hogy en is 24 vagyok es ezert nem kezdenek veled. Irtam valahol akar egy szoval is, hogy fiatalabb lanyoknal se probalkozz? Irtam barmilyen minositest, gunyolodast? Nem irtam, egyedul a celjaimat vazoltam fel, es hogy ehhez milyen partnerre van szuksegem, de te megis azzal vadolsz, hogy szerintem asd el magad.

A csaladalapitasra nem adtal rendes valaszt, csak szidtad a nalad helyesebbeket. Meg egyszer megkerdezem: tervezel harminc elott hazasodni, gyereket vallalni? En biztosra veszem, hogy nem, kulonben nem ilyen Paprika Jancsi stilusban valaszoltal volna.

Vegletek kozott csapongsz. Nem kell szaz not megdugnod, eleg ha harom ev jaras utan nyogod be, hogy neked egy no keves, ezt ertsek meg, mert a ferfiak mashogy mukodnek, kulonben is mai vilag van, tul fiatal vagy stb. A soraidban sehol nem latom jelet annak, hogy te alkalmas volnal igazi komoly kapcsolatra, csak dacoskodsz. Ez szerinted mennyire bizalomgerjeszto? Magadrol egy budos szot nem mondtal, csak masok lehuzasaval probalod magad jobb szinben feltuntetni. Semmit nem tudunk a celjaidrol, hogy milyen ember is vagy valojaban.

Nem kell a rizsa, csak egyenesen valaszolj az elso hozzaszolasomban feltett kerdesekre.

2017. dec. 26. 10:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

És áruld már el kérlek,hogy miért kéne az aktuális csajnak beszámolnod arról ,hogy prostizol?? Vagy arról,hogy szűz vagy?? Ne beszélj róla,ennyi az egész,nincs rád írva.

Mellesleg a bénázás az kiderülhet első szex alkalmával,de azt rá kell fogni arra hogy régen voltál nővel meg annyira vonzónak találod ,hogy túlizgulod stb. Semmi esetre se áruld el a szüzességed,mert azonnal kukáznak.

Ha prostihoz jársz akkor meg keress olyat amelyik értelmes és eljátsza a barátnőt,és vállal 'szűztelenítést'.Rengeteg ilyen van.Ott előjátékozhatsz pepecselhetsz még tanítgat is szóval begyakorolhatod ,hogysmint mennek a dolgok. De ezt sem kell nagydobra verni. Soha nem volt egy kapcsolat alapja se az őszinteség.A jókor hallgatás ,annál inkább!

2017. dec. 26. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!