Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Baj, ha egy férfi túl egyszerű a mai világban?
Ennek semmi köze az egyszerűséghez.
NAgyon sokan nem fb-on akarják élni az életüket.
Attól még az élet nem feltétlenül egyszerű.
A személyiséged is lehet bonyolult, vagy a családod, a munkád, az anyagi helyzeted, bármi...
Amit itt leírsz, az kb. egy társkeresési hirdetés, abból is a jól megkomponált, hiszen épp ilyen pasira van szükségük a nőknek.
Nekem ez túl átlátszó.
Ez a leírás szinte szó szerint ráillik a barátomra is. Illetve ő dohányzik, de a többi stimmel. Elég sok férfit ismerek, aki nem facebookon éli az életét, nem hiszem, hogy ezzel lenne a baj.
Egyébként én teljesen másra asszociáltam, mikor leírtad, hogy egyszerűnek tartod magad...
Én is hasonlóan élek nőként, nekem nem lenne akadály egy ilyen pasi.
Engem is van aki unalmasnak tart és lesajnál, mert nem vagyok közösségi oldalakon aktív, nem járok társaságba.
Én hasonló vagyok nőben, ettől még nem vagy egyszerű ember. Csak szereted a klasszikusabb értékeket és ezzel abszolút nincs semmi gond! :)
Én sem dohányzom, nagyon ritkán iszok, akkor is max 1-2 pohárral és az köszönöm, nekem bőven elég. Nem vagyok bulizós, koncertekre járok szívesen.
Én sem csaltam meg egyik párom sem, ők sajnos fordítva igen. Nem vagyok egy csúnya nő szerintem, van karakterem, eszem, rendben vagyok magammal, szeretek sportolni, becsülöm a barátaimat és nagyon szerettem mindkét páromat, akik eddig voltak.
Szeretem, ha udvarolnak nekem, nem teszem szét a lábam egyhamar, nekem idő kell, míg megbízok a másikban, illetve kialakul a szerelem/mélyebb kötelék.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!