Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha utálom a barátait?
Két dolgot tehetsz, vagy megpróbálsz másképp állni a dologhoz, és te változol valamennyit (agyban): tehát elfogadod a tényt, hogy léteznek ilyen jellegű emberek, akik ugyanúgy boldogságra szeretetre vágynak, és az eddig kialakult körülmények hatására olyan amilyen.
Elfogadod azt is, hogy ha eddig nem jött össze ezzel a lánnyal a kiszemelted, akkor miért azután tenné, mikor már alakul valami közöttetek..?
VAGY:
Nem tudod elfogadni, nem akarsz így élni, és olyan társat keresel a jövőben, miután ebbe belefáradtál, aki hasonló ilyen szempontból mint te, nem ölelgeti más csaj, és nem zökkent ki ezzel téged a kis világodból. :)
Az embert valamilyen szinten csomagban kapjuk. Vannak barátai, vannak családtagja, exei...
Ezt a tényt vagy el tudod fogadni, vagy jobb, ha nem kezdesz vele.
Én láttam már olyat, hogy valaki a barátnője miatt megszabadult a barátoktól, aztán 1.5 év múlva dobta a csaj, ő meg próbált visszatérni, de sosem lett ugyanaz, valahol mindenki emlékezett rá, hogy a nő miatt ejtette azokat, akikkel évekig együtt volt, és csak akkor akart visszatérni hozzájuk, mikor kidobták.
Ha ennyire nem szimpatikus egyik csaj se, aki körbe veszi, én nem erőltetném ezt a kapcsolatot. Az meg nem lenne szép, ha megkérnéd, hogy építse le őket, mert egyrészt nincs jogod ilyet kérni, másrészt lehet, hogy inkább tőled szabadulna meg.
Én a helyedben keresnék mást, főleg, hogy már az elején folyton féltékeny vagy (és szerintem nem ok nélkül :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!