Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom a párom barátait, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a párom barátait, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párszor próbáltam már velük elmenni valahova, buliba vagy összejövetelre. De egyszerűen nem szimpatikusak, sőt idegesítenek. És persze a társaságukban már begubózom, nem szólok egy szót sem, csak mosolygok. Szerintem primitívek, hogy annyi a szórakozás hogy leisszák magukat és hülyeségeket beszélnek. Érdekes, mert nekem ilyen soha nem volt, hogy egy társaságba ne tudtam volna beilleszkedni.

Vannak a páromnak más barátai is, akiket viszont nagyon szeretek, de velük ő kevésbé találkozik. Nagy ritkán, pár havonta, viszont ezekkel a hülyékkel van minden hétvégén. Oké, nem megyek el vele többet, de akkor minden szombatot kb külön fogunk tölteni, mert ő találkozik a barátaival, akiktől én frászt kapok.

Olyan témák mennek nálunk, hogy "lef*som a szakálladat", meg ki hogy, mikor b*szott be, meg mennyire.

Ja és nem csak fiúk.

Az egyik srác meg azt mesélte, hogy milyen büdöset fingott a barátnője, a lány meg csak állt mellette és röhögött.

Szerintem ez kritikán aluli, szánalmas. Nem tudom mit kezdjek ezzel....

2015. nov. 16. 11:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Hallottad már, hogy "madarat tolláról embert barátjáról"?

A te párod a "lefosom a szakálladat" szinten szórakozik. Szerinted milyen ember? Alacsony a színvonala neki is, csak még meg van nálad a rózsaszín köd. Tegyél magadnak egy szívességet és oszlasd el!

2015. nov. 16. 11:19
 2/28 A kérdező kommentje:
Ja és ráadásul amikor ott voltam most szombaton, egyszerűen az ő viselkedése is idegesített... Ránéztem és valami furcsa érzés volt bennem, hogy úristen, ez ilyen? De amikor meg csak úgy velem van akkor meg tök normális...
2015. nov. 16. 11:21
 3/28 A kérdező kommentje:
Ja és persze el tudom képzelni, hogy mennyire unalmas szarnak tartanak, mert én meg sem szólalok egész este, csak nézem őket. Pedig ők az idióták, nem én.
2015. nov. 16. 11:22
 4/28 anonim ***** válasza:
95%
Én hozzámentem egy ilyen emberhez. Takaríthattam a "jó kis bulik" után, meg nézhettem, ahogy a haverjai lehánynak az erkélyünkről, stb. Persze, elváltunk egy idő után, nem a haverok miatt, hanem mert hülye volt más téren is. Ne kövesd el a hibát, amit én, ne pocsékolj időt primitív emberekre! Nézd meg alaposan és döntsd el, hogy kell-e ez neked vagy sem! Mindenestől vagy sehogy!
2015. nov. 16. 11:23
 5/28 anonim ***** válasza:
Primitív véglények. Ha zavar, szakíts a barátoddal, mert kényszerből semmit sem jó csinálni.
2015. nov. 16. 11:24
 6/28 A kérdező kommentje:
De most azért szakítsak, mert nem szeretem a barátait? Dehát őt meg szeretem...
2015. nov. 16. 11:30
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, de a barátai hozzátartoznak. Nem fogja velük a kapcsolatot megszakítani miattad. Amit mondjuk nem is várhatsz el. Viszont hosszútávon te meg besokallsz ettől. Szóval vagy a barátaival együtt fogadod el, vagy lelépsz. :]
2015. nov. 16. 11:32
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a barátai miatt. Azt az embert nézd meg, aki akkor megjelenik, amikor velük szórakozik. Az is ő! Őt is szeretned kell, ha elfogadod őt, neki ez a szórakozás! És nem fog lemondani a szórakozásról még érted sem. Szóval vagy kell szakállfosósan röhögve részegen is, vagy ennyi.
2015. nov. 16. 11:33
 9/28 A kérdező kommentje:
Hát, átgondolom....De azt nem lehet, hogy ő elmegy velük, én meg otthon maradok, vagy megyek másfelé? ez így nem kivitelezhető hosszútávon?
2015. nov. 16. 11:34
 10/28 anonim ***** válasza:

Miert ne lehetne?

Nem kotelezo allandoan egymason logni.

2015. nov. 16. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!