Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a párom barátait, mit tegyek?
Párszor próbáltam már velük elmenni valahova, buliba vagy összejövetelre. De egyszerűen nem szimpatikusak, sőt idegesítenek. És persze a társaságukban már begubózom, nem szólok egy szót sem, csak mosolygok. Szerintem primitívek, hogy annyi a szórakozás hogy leisszák magukat és hülyeségeket beszélnek. Érdekes, mert nekem ilyen soha nem volt, hogy egy társaságba ne tudtam volna beilleszkedni.
Vannak a páromnak más barátai is, akiket viszont nagyon szeretek, de velük ő kevésbé találkozik. Nagy ritkán, pár havonta, viszont ezekkel a hülyékkel van minden hétvégén. Oké, nem megyek el vele többet, de akkor minden szombatot kb külön fogunk tölteni, mert ő találkozik a barátaival, akiktől én frászt kapok.
Olyan témák mennek nálunk, hogy "lef*som a szakálladat", meg ki hogy, mikor b*szott be, meg mennyire.
Ja és nem csak fiúk.
Az egyik srác meg azt mesélte, hogy milyen büdöset fingott a barátnője, a lány meg csak állt mellette és röhögött.
Szerintem ez kritikán aluli, szánalmas. Nem tudom mit kezdjek ezzel....
Hallottad már, hogy "madarat tolláról embert barátjáról"?
A te párod a "lefosom a szakálladat" szinten szórakozik. Szerinted milyen ember? Alacsony a színvonala neki is, csak még meg van nálad a rózsaszín köd. Tegyél magadnak egy szívességet és oszlasd el!
Miert ne lehetne?
Nem kotelezo allandoan egymason logni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!