Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a pasim barátait, mit tegyrk?
Szerintem ne foglalkozz velük. Ha teheted, ne akkor találkozzatok, amikor ott vannak, de ha így adódik, akkor is türtőztesd magad.
Hiába sírsz neki, a barátai, nem fogja megszakítani velük a kapcsolatot csak azért, mert számodra nem szimpatikusak...
nekem is kevés barátom van de azok olyanok h ha bedobja a csaj a hisztit h utálja őket és h ne találkozzak velük akkor nem kérdés h a lánnyal vagy a barátokkal szakítok, ott azonnal.
ha szereted akkor ne kérd rá h kevesebbet talizzanak.
.. de mindenkinek olyan haverja vannak mint amilyen ő maga. ha a haverjai segghülyék akkor a pasid is az, csak nem veszed észre vagy elnézed mert szereted. nézd el nekik is h barmok, próbáld figyelmen kívül hagyni őket. nekem is zakkant az összes barátom és én is az vagyok éppen ezért ha bekerül egy uj csaj vagy pasi a csapatunkba akkor sokan ki is esnek pár hét hónap után ...
ezeket hívják bónusznak, ami a pasival jár együtt és megkapod a pasival együtt
bónusz a haverjai, barátai, az idióták is
bónusz az excsaj, meg akiket még nem rázott le
bónusz a szomszédcsaj, meg oszttárs, meg stb
Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol utáltam a barátait, egyszerűen nem bírtam elviselni őket, annyira untam a társaságukat.
Hála az égnek most olyan barátom van, akinek a haverjait is imádom. És bárhogy is nézzük, ez is része a kapcsolatnak, nem lehet elhanyagolni meg legyinteni rá.
Amúgy attól még, hogy a haverja csalja a barátnőit, a barátod nem feltétlen (bár elismerem, nyilván nem tesz jót, ha egy haver ezt duruzsolja a fülébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!