Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik e olyan párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik e olyan párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ami őszinte,s igazán jó mindkèt fèl számára!

#párkapcsolat #Őszintesèg
2017. dec. 20. 06:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
#9-nek igaza van, olyan kapcsolat nincs, amiben mindig minden mindkét félnek jó. Kompromisszumokról szól az egész. Vannak időszakok, mikor újra fel kell lobbantani a lángot, egy jó kapcsolat fenntartása komoly munka, olyan nincs, hogy csak úgy jó magától(max a legelején).
2017. dec. 20. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen. Én sosem csaptam be eddig egy barátnőmet sem. Más kérdés, hogy ebből mennyi előnyöm származott/származik...:) Nos, azt hiszem én egy régivágású férfi vagyok e téren, csak kár, hogy a vágás a seggemen van.
2017. dec. 20. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. dec. 20. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen. Csak fel kell adni az önzőséged és hiúságod nagy részét és egy idő után vakon bízni a másikban, hogy mindent viszonoz abból, amit adsz és nem él vissza ezzel. Ebben benne van az, hogy nem is azért teszed, hogy nem visszakapd, egyáltalán hogy bármit kapj.

Egy jó kapcsolathoz két arra alkalmas, egymással összedolgozni és egymást önzetlenül szeretni képes ember kell. Szerintem létezik. Csak megtalálni nehéz egy olyan világban, ahol mindenki egy játszmázós, számító önző tetű szinte.;)

2017. dec. 20. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak úgy magától nem jó, de az őszinteség sokat segít abban, hogy jó, működőképes maradjon. Én jelenleg ilyenben élek, és úgy tervezem, hogy ásó-kapa-nagyharang.
2017. dec. 20. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze, amikor annyira szereted, hogy annak örülsz főleg, ha ő l és ezzel mind a ketten így vagytok.
2017. dec. 20. 16:31
 17/17 Judit58 ***** válasza:

Igen.

Ne legyenek elvárásaid. Ha kompatibilisek vagytok akkor magától működik.

2017. dec. 28. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!