Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vágyom arra, hogy barátnőm lehessen?
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre jobban azt érzem, hogy egyáltalán nincsen szükségem egy barátnőre. Ha meglátok egy olyan lányt aki szimpatikus nekem rögtön azt mondogatom magamban, hogy semmi esélyem sem lenne. Egyáltalán nem ismerkedem senkivel sem mert úgy érzem, hogy egyetlen egy lányt sem érdeklek és így miért is erőltessem azt ami nem megy. Régebben vágytam arra, hogy legyen egy barátnőm aki úgy szeret amilyen vagyok és én is viszont szeretetem de mára már nem vágyom rá. Inkább messziről elkerülöm a lányokat és eldöntöttem, hogy soha sem fogok ismerkedni senkivel sem. Hihetetlen számomra, hogy egy lánynak szimpatikus lehetek vagy esetleg később belém szerethet. Inkább elfojtom minden érzésemet a lányok irányába és bízom benne, hogy minél hamarabb eljön az az idő amikor már egyáltalán nem érdekelnek a lányok.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Kb te ecseteled h mennyire akarnál, csak nem megy, mert ugyanolyan "selejt" vagy mint a többi nyomi.
Nagyon gyorsan változtass, mert 5-10 év és ez a vágyakozás savanyú gyűlöletté változik, és akkor már kizárt hogy valaki szeressen, vagy ne nézzen bolondnak.
Szia!
De miért változtassak ha nekem így nem olyan rossz. Persze néha hiányzik, hogy nincsen barátnőm akivel boldog lehetnék de rögtön elfojtom mindenféle érzésemet és nem foglalkozom vele. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de eldöntöttem, hogy senkivel sem fogok ismerkedni meg akkor sem ha szimpatikus lennék valakinek.
Nézd, kedves srácnak tűnsz.,..
De most őszintén, egy idegen előtt kár..de magadnak pláne erről hazudni
Őszintén, tedd a szívedre a kezed: ha cseppet se foglalkoztatna a téma, és nem örülnél az ellenkezőjének, akkor kérdeznél itt róla?
Én se olvasok olyan filmről kritikát, ami egy cseppet se érdekel, már cím alapján sem. Nemde?
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy valahogy, bárhogy, de változtass a helyzeten. Mert olyan leszel mint az itteni 25+-os hapsik java.
Bátran olvasgass vissza h mit leművelnek, lehisztiznek, mindenért a nőket hibáztatják.
Ne félj, az egész helyes srácok is aggódnak ezek miatt, ami miatt most te, és mégsem harapunk mi nők...
Szia!
Vágyom arra hogy legyen egy barátnőm de semmit sem teszek annak érdekében, hogy legyen. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát így miért is erőltessem. És persze egyáltalán nem megy az ismerkedés mert még sohasem beszélgettem a lányokkal így ezen a téren tapasztalatlan vagyok. Eldöntöttem, hogy tényleg nem fogok ismerkedni senkivel sem.
Kérdező, sajnos én is így vagyok vele.
Gondolkoztam prostin, az szerintem feloldaná a gátlásaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!