Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek azokat a barátaitokat, akik nálatok sokkal sikeresebbek a nőknél?

Figyelt kérdés

Hónapról-hónapra egyre jobban szétvet az irigység és a frusztráció. Van egy jóbarátom, akivel bár nagyon jóban vagyunk már gyerekkorunk óta, de valahogy mindig is rohadtul érzékenyen érintett, hogy csettintésre ugranak rá a nők, én meg örülhetek, ha évente egyszer valami összejön. Annyira frusztráló, hogy én tízszer annyit tettem magamért, és alig jutok előbbre - mások meg csak azért, mert jó genetikával és jó családi háttérbe születtek, minden az ölükbe hullik az életben.

Ti az ilyet hogy tudjátok feldolgozni?

2017. dec. 19. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, a tömeg mindig is buta volt. Birka nép! Dehogy érezzük, azok érzik ezt akiknek közük nincs a valódi férfisághoz. Nem cáfoltam meg magam, csak alakítod a mondanivalóm a kedvedre. Én nem azért tettem hogy eldicsekedhessek vele, senki nem tudott róla, nem látta, valszeg ki se nézték belőlem, nem is azért tettem hogy ez alapján lőjjem be az önértékelésem. Azért tettem mert állt a farkam és már untam kiverni. Bonyolult megfejtés mi? Még se tettél eleget hiszen még itt van. Mint mondtam én sem születtem sem aduásznak se gazdagnak, még sincsen semmiféle problémám etéren. A lehetőségek mindkettőnknél ugyanazok. Ha nekem ment akkor neked is kéne, valamit még sem csinálsz jól.
2017. dec. 19. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
de rohadt undorìtó vagy, kérdező :D a 10. kommented miatt mondom. mint más siránkozóknál, nálad is kijön a szög a zsákból, mièrt is nem akar tőled egy nő sem semmit...
2017. dec. 19. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:

10, nézd, a nők soha sem fognak megváltozni, még a kedvedért sem. Ők a férfiak töredékét tartják csak vonzónak, az összes többi férfit kizárolag azért vállalják be, mert nagyjából ez az egyetlen lehetőségük, hogy bebiztosítsák maguknak az anyagi biztonságot, ami a szüléshez/gyerekneveléshez kell. Úgyhogy ha nem tetszik a felállás, akkor két dolgot tehetsz:

a) olyan férfivá válsz, akivel a nők anyagi vagy egyéb haszon nélkül is lefekszenek, lásd haverod

b) hagyod a nőket a fenébe

2017. dec. 19. 20:05
 14/19 A kérdező kommentje:

11-es: konkrétumot még mindig nem mondtál, hogy pontosan milyen út vezet a szexuális szükséglet beteljesítéséhez. Úgyhogy várom, hogyan lehet szerinted nőket fogni, mert eddig csak fröcsögtél. Képzeld, én is és sokan mások is azért akarnánk nőket szerezni, mert kanosak vagyunk, nem pedig azért, hogy eldicsekedhessünk vele.

Azon kívül az elméleti részt a férfi-nő kapcsolatok működéséről már tudom. Csak éppen úgy érzem, hogy már mindent megtettem, amit a lehetőségeim engednek, viszont ez még mindig kevés. De mondom, nagyon szívesen elolvasnám, hogy szerinted milyen út vezet a nők lába közé, mert enélkül így még elég üres marad a mondanivalód. Vagy ha nem akarod leírni, akkor inkább hanyagold ezt a kérdést, és ne is írj több választ. Erre a kioktató Csernus-stílusú "mindent jobban tudok" üres szövegekre pedig nincs szükségem.

12-es! Miért is vagyok undorító? Mi undorítót írtam? Valami érvet is kérnék, mert ez így önmagában nulla.

De ez így általánosságban is igaz: érveket írjatok, konkrétumokat, ne csak odavessetek egy lenéző véleményt, mivel azzal semmire nem megyünk!

13-as:

Hogyan váljak olyanná? Hidd el, az elmúlt pár évben már alaposan próbáltam megfejteni ezt a kérdést. Valahogy úgy érzem, hogy ez már nagyrészt születésünkkor eldől. Szerintem ezeknek a férfiaknak a genetikája olyan, ami erre megfelelő. És most nem csak úgy értem, hogy kigyúrja magát könnyebben, hanem mondjuk van valami a testillatában, a hangjában, a bőrében, ami tudat alatt vonzóan hat a nők számára.

De mondom, nagyon szívesen hallgatok bármilyen tanácsot, hogy milyen út vezet ahhoz, hogy sikerem legyen a nőknél - és most itt a szexualitás kiélését értem.

Mert jelenleg tényleg csak annyi a választási lehetőségem, hogy vagy szerzek egy kb. 3-4 pontos csajt nehéz természettel (kb. ezen a szinten vagyok), vagy maradok egyedül. Egyik sem túl jó alternatíva.

2017. dec. 19. 20:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Átérzem a szenvedésedet.

Nem kezelem őket másképp, rejtegetem előlük mennyire szétrobbanok attól, hogy nekem egy pici öröm sem jutott nekem szex és párkapcsolat terén.

Nem tudtam feldolgozni, soha nem is fogom tudni...

2017. dec. 19. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Próbálok tanulni tőlük. Amúgy nekik sem fenékig tejfel az életük és pár kósza dugás nem fog boldogabbá tenni, hiába hiszi ezt minden túlkoros szűz.
2017. dec. 19. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:

14, ha az a célod, hogy ész nélkül, halomra dugjad a csajokat, akkor rossz hírem van, arra bizony születni kell. Ehhez olyan férfi kell, aki az ösztönszintű szexuális vágyat tudja felébreszteni a nőkben, márpedig az ilyenre csak kiváló genetikával megáldott, szerencsés férfiak képesek. Ha megkérdezed a nőket, külsőre mire izgulnak, sorra olyat fognak mondani, amire semmilyen befolyása sincs az embernek, mint pl. magasság, karakteres, szép arc, vállak szélessége, nulla kopaszodás, stb. Persze sportolhatsz, gyúrhatsz, hogy közelebb kerülj a férfiideálhoz, de a nők született jópasit akarnak és nem kigyúrt bénapasit.

Az egyetlen másik lehetőség, hogy annyira fontossá/híressé válsz, hogy a nőknek preztízskérdésé válik, hogy lefeküdjenek veled. Ez sem egyszerű feladat.

Az átlagpasinak el kell fogadnia, az egyetlen dolog, amit elérhet, hogy egy nő - a vonzalom hiánya ellenére is - tartós kapcsolatra őt válassza, mert ezzel a saját életét könnyíti meg. A helyzetet az javítja, hogy a nők idővel egyre inkább hosszútávban kénytelenek gondolkodni és azt addigra már minden nő megtanulta a saját példáján, hogy azokra a férfiakra, akiktől igazán nedvesedik a bugyi, nagyon nem lehet számítani. De ha nem nézel ki jól és még hasznos sem vagy a nők számára, akkor aztán tényleg semmi esélyed.

2017. dec. 19. 21:24
 18/19 A kérdező kommentje:

17-es! Köszönöm a választ, jó, hogy ilyen szépen megfogalmazott és tartalmas állásponttal is lehet találkozni ezen a weboldalon!

Sajnos én is erre jutottam, hogy a nőkre gyakorolt vonzerő súlyosan függ olyan adottságoktól, amiket nem tudsz befolyásolni. A hangod, a bőröd, testillatod, meg még ki tudja milyen fizikai és kémiai jellemzők vannak, amik születésünkkor eldőlnek.

Valahogy én is ezt érzem, hogy igazából még a gyúrás sem olyan dolog, ami automatikusan biztosítja a kifogyhatatlan nőellátást. (Habár a gerincproblémáim miatt nálam nem igazán jöhet szóba amúgy sem.)

Egyedül abba kötnék bele, hogy a nők megtanulták, hogy ezekkel a született alfákkal nem tudnak hosszútávra tervezni. Szerintem inkább arról van szó, hogy ahogy az idő múlásával kopik a szépségük, ezek az alfahímek már nem őket fogják választani, hanem az utánuk következő, náluk egy évtizeddel fiatalabb, feszesebb testű csajokat, így már rákényszerülnek, hogy a "maradékból" válogassanak, és fogjanak egy férjet, mielőtt a biológiai óra miatt kifutnak az időből.

16: azért hidd el, nagyon sok pasi számára pár "kósza dugás" olyan boldogságot biztosítana, hogy azt el sem hinnék sokan...

15: Köszönöm. Sajnos én is hasonlóan érzem, hogy hiába próbálja az ember elterelni a figyelmét, vagy javítani a helyzetén - vannak sebek, amiket nem fogsz tudni begyógyítani.

2017. dec. 19. 21:41
 19/19 anonim ***** válasza:

18, nincs köztük véleménykülönbség, csak más irányból közelítetted meg a dolgot. A lényeg az, hogy az igazán jó pasikkal szemben a nők egyszerűen tehetetlenek. Még a legjobb nők is max. annyit tudnak elérni, hogy ők legyenek a hivatalos csaj vagy feleség, de mellettük mindig lesz egy vagy több nő, akivel osztozni kénytelenek, legfeljebb igyekeznek nem tudomást venni róla. A puncihatalom csak annál a férfinél érvényesül, amely nehezen jut puncihoz. Úgyhogy minden nő jól felfogott érdeke, hogy egy idő után egy kevésbé kapós férfi után nézzen, ha egy nyugodt kapcsolatot szeretne. Ebbe azért a nők egy része képtelen beletörődni, főleg miután már megtapasztalta milyen egy "olyan" férfival együtt lenni és megalázó megalkuvásnak tekinti, hogy a saját szintjén lévő átlagpasival kell beérnie.

Amúgy visszatérve az eredeti kérdésedre, totál megértem a helyzetedet, nekem is van egy közeli ismerősöm, aki pl. legugrott a boltba, majd 10 perccel később egy vadidegen nőt dugott, akinek a nevét sem tudta. És ez csak egy példa vele kapcsolatban, de velem soha a büdös életben nem fordulhatna ilyen elő, mivel hetekig/hónapokig kell fűznöm/szórakoztatnom egy nőt, hogy végül beadja a derekát. Persze az egészben az a legszebb, hogy a nők a csillagos eget is letagadják, ha a felszíneségük szóba kerül, mert azt hiszik attól jobb fénybe kerülnek.

2017. dec. 19. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!