Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy ha sokat keresnének, sikeresebbek lennének a nőknél?
"Mostanában elég felkapott ez a téma itt."
CSAK ITT!!!
Mert nem a gyk-ból kéne kiindulni, nem azt kéne alapul venni, ami itt folyik!
Önmagában nem elég a pénz, de javítja az esélyeid.
Ez olyan mint a pénz nem boldogít, csak boldogabbá tesz.:)
Nem tudom. Az emberek többsége szegény, mégsem halnak ki, tehát van párjuk. :)
Ha csak a gazdagoknak lehetne valakije, akkor már kihalt volna már szerintem az emberiség.
21/L
Mert abbol indulnak ki, hogy a nok nagy resze olyan mint a harmas valaszolo. De nem kell veluk foglalkozni, meg kell dugni, azt mehetnek a pic.aba.
Van egy haverom o mindig azt mondta, fizesse nekik a vacsorat meg az utazgatast a szomszed hulye gyerek. S ebbe valoban van valami, mivel sokan azt latjak, hogy luzer ugy probal jo lenni a csajoknal, hogy kilora meg veszi oket. Ez a "nem vagyok erdekes, de a penzem szorakoztatni fog helyettem is" tipus.
Mert tény, hogy ez egy előny. Pasiként is jobban örülnék, ha tele lenne pénzzel a nőm. Több dolgot tudnánk csinálni, kevesebb lenne a stressz.
Ez olyan, minthogy jobb, ha okos vagy mintha nem, de ettől önmagában nem lesz nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!