Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy ha sokat keresnének, sikeresebbek lennének a nőknél?
Figyelt kérdés
Mostanában elég felkapott ez a téma itt. Én szamély szerint nem lettem vonzóbb a nők szemében, és önbizalmam sem lett a pénztől. Miért hiszik azt a férfitársaim, hogy ha sokat keresnének, sikeresebbek lennének a nőknél?2017. aug. 12. 12:09
11/16 anonim válasza:
látsszon rajtad, és meglátod. ;)
12/16 A kérdező kommentje:
Azért, hogy imponáljak a nőknek, nem veszek másik autót ha nincs rá szükségem. A régi is működik. A ruháim is tök normálisak.
2017. aug. 12. 18:27
13/16 anonim válasza:
Próbáld kibontani magad kicsit, építgetni a személyiséged. Legyenek dolgok, amiket szenvedélyesen szeretsz. Keresd meg ezeket. És ne egy tv sorozat legyen. És ne egy játék. És ha vagy valaki, ha eltudod helyezni magad, akkor sokkal könnyebb lesz megtalálni a nőket, akiknek ez vonzó.
14/16 anonim válasza:
Nos Kérdező, láttál te már gazdag szinglit?
Nem?
Akkor szerintem erről ennyit, ide egy pontot kérek.
15/16 anonim válasza:
"De nem látszik rajtam."---tehát csóró csövesnek nézel ki, miközben gazdag vagy, mégsem tapadnak rád a nők...
Mi lehet a gond?
Mint írtad nem bulizol, nem veszel ruhákat, nem jársz sehova, nem költesz szinte semmire kenyéren és vízen kívül, éled a szegények életét!!!, pedig gazdag vagy és ennek ellenére sincs nőd...
Hogy lehet egy ilyen főnyeremény csávót kihagyni csajok?
Kérdező, ha 10X ennyit keresnél, akkor is csóró gyerek maradnál!
16/16 anonim válasza:
#15 nem biztos. Ha felmegy puncs.hu-ra, szerintem egy héten belül találna lánykát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!