Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van eltortulva a mai társadalom?
Sziasztok!
Fiatal lányként írok.
Párkeresési szakaszban vagyok, és egyre inkább kezdem magam hergelni a mai fiatalok ellen.
Csinos, értelmes, nem begyöpösödött lány vagyok, ráadásul Budapesten.
Minden okom meglenne rendes párt találnom.
Nem keresek kockahasat, nem keresek milliókat, luxusautót, semmi olyat, ami manapság a bemagolt szöveg a szemét, nagyigényű nőkre.
Amit elvárok, mert igen, elvárok, azt maximálisan tudom is nyújtani.
Mire gondolok?
Közös programok, bizalom, őszinteség, önfeledt szórakozás, komolyság, stabil érzelmi háttér.
Nem azzal van gondom, hogy magas a mérce, és aki nekem kell, annak én nem. Azzal sincs bajom, hogy ismerkedjek.
Szimplán a férfiak nagy része manapság nem akar, nem képes, vagy nem is alkalmas arra, hogy komoly, normális párkapcsolatot alakítson ki valakivel.
Nekem senki ne mondja, hogy a szex az élet teteje. Fontos, jó, kell, szeretjük, naná, de miért nem elég egy emberrel?
Miért kell görcsösen ragaszkodni az alkalmi, kötetlen légyottokhoz, csak mert van egy elfogadható kinézete az illetőnek?
Soha nem volt részem ilyesmi kapcsolatokban, de még bulikban sem smároltam át estéket idegenekkel részegen.
Mégis életvidám, pozitív lány vagyok, aki ennél többre tartja magát.
Lassan oda tartunk, hogy az én felfogásom lesz prűd, semmirekellő?
Hol vannak azok az emberek, akik szintén normális kapcsolatot keresnek? ( És elnézést, ha provokatív lennék, de nem az örök magányos, brutális arcszerkezetű 40es szűz urakra gondolok)
Valószínű nem tennéne így, ha a korban hozzájuk illő 40-es nők nem mennéne át stílusra és külsőre a "banya" stílusba. Tudod... Jókis nagymamahaj vagy konty, plusz ötven kilo pár év alatt, 0 libidó, öregasszonyos ruhák és fehérnemű, Grészklinika/Született feleségek/CSI sorozatok kötelező bámulása (rosszabb esetben Barátok özt, Csillag születik), öregasszonytémák (far-hát, gyógyszerek, a kis Döncike széklete stb.)
Nyugi, férfiként a másik oldalt erősítem a kérdésben. Manapság iszonyatosan nehéz olyan nőt is találni, akiről te írsz, csak férfi verzióban.
"férfiak nagy része manapság nem akar, nem képes, vagy nem is alkalmas arra, hogy komoly, normális párkapcsolatot alakítson ki valakivel."
Amúgy nem lehet, hogy kicsit ki kéne tágítani a perifériás látásodat, hogy a kis részt is észrevedd? Az ember hajlamos a negatívumokra összepontosítani, amitől nem látja az elérhető utakat.
68%-al vigyázz, férfi, nem nő.
"Amúgy eljárhatnánk együtt is pasit fogni, írj nyugodtan, ha akarsz :D" LOL.
én meg olyan nőt nem találok aki mellettem áll egy életen át..pár év azt lelép minden komolyabb ok nélkül...
ezt látom mindenhol, ezért nem is volt még senkim mert nem bírom az energiapazarlást
ha hasonlóan vagy részvétem.
Igen, igazad van.
Ezért ilyen nehéz megfelelő part találni ebben a mai világban, de ne aggodj lányoknál is tapasztaltam ezeket a problémákat.
Bizalom , stabil érzelmi háttér...ezt sokan nem ismerik , ritkaság vagy inkább kihalt. ::((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!