Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ekkorák lennének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkorák lennének a férfiak elvárásai?

Figyelt kérdés

Nem keresek társat, 5 éve élek párkapcsolatban. Viszont szinte lehidalok attól, amit itt néha "elvárások" címén olvasok.

Pl legyen diplomás

Nekem mondjuk nincsen (a páromnak van), de nem tartom magam butábbnak vagy kevesebbnek egy diplomásnál. Lehet, lesz nekem is, ha eljutok odáig

Gyönyörű, dús, ápolt haj

Az ápolt még kivitelezhető a dús azonban genetika, a gyönyörű meg relatív.

Hibátlan fogsor/mosoly

Megint genetika.

Tökéletes alak, feszes test

Genetika, rengeteg idő, sok pénz

Mindig elegáns, változatos öltözködés

Ehhez is pénz kell, jó sok

És mégis, akik ezt elvárják, mit hoznak cserébe?

2017. dec. 17. 21:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%

Mindkét nemre igaz, hogy elvárások azok vannak.

Nem csak a férfiaknál.

A molett nők és férfiak ugyanúgy sportos párról álmodoznak, az otthon élők kijelentik, hogy a párjuk ne mamma hotelben lakjanak (ez főleg a nőkre igaz), tudjon főzni, közben ő életében egy sonkás szendvicset nem csinált (ez inkább a férfiakra igaz), és még hosszasan lehetne sorolni.

És mindkét nemre igaz, hogy rengeteg olyan elvárás szerepel a listán, amit ő maga képtelen nyújtani, de még a közelében sem jár.

2017. dec. 17. 21:52
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Pl legyen diplomás

Nem nagyon érdekel addig amíg értelmes. De annak mindenképp örülnék, hogy ha nem csak egy érettségije lenne hanem valamilyen módon tovább tanult... sőt.

Gyönyörű, dús, ápolt haj

Igen, valóban kinek mi a szép. A dús nálam nem feltétel, van egy bizonyos típus ami bejön, de 10/7 lánynak olyasmi haja van, tehát...

Hibátlan fogsor/mosoly

Hibátlannak nem muszáj lennie, de szintén én is örülnék, ha valamennyire rendben lenne.

Tökéletes alak, feszes test

Ez megint olyan, hogy kinek mi a tökéletes. Nyilván olyannál próbálkoznék csak, aki bejön külsőre, amibe az arc és a test is beletartozik, így egyben. De amit én tökéletesnek látok, közel sem biztos, hogy Neked is az.

Mindig elegáns, változatos öltözködés

A nőies öltözködés szerintem sem rossz dolog, de túl nőiességet én nem szeretem. Pl. a farmert, testhez simulós nadrágokat mondjuk egy top társaságában igen. De a szoknyát és a harisnyákat meg a magassarkúkat én annyira nem kedvelem.

Szóval... nem mindenkinek ilyenek, természetesen. Én is válogatós vagyok, nem tagadom, de tény, hogy ezek eszembe juttatják, hogy vannak nálam kriminálisabbak is:D

23/f

2017. dec. 17. 21:56
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Én ezek közül csak a diplomát várom el. Akkor én már nem is vagyok férfi? :(
2017. dec. 17. 21:56
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

Eddig pont arról volt szó, hogy nekünk nincs elvárásunk, lyuk legyen és kész.

Most meg az a baj, hogy mégis van 1-2.

Unalmas.

2017. dec. 17. 21:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes a lényeg hogy legyen jó melle nem szerepelt. :))
2017. dec. 17. 21:58
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

Engem 17% lepontoztak, mert leírtam egy elvárásom: Legyen jó alkja.:D

Ez most akkor luxuselvárás, vagy miért 17%?:D

2017. dec. 17. 22:01
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
A nők elvárásai ellen is lehet ugyan ez a kifogás:genetika. Kigyúrt,kisportolt test :genetika, bár nem csinálunk meg még otthon 10 nevetséges fekvőtámaszt sem,de genetika. Magasság:erre már lehet mondani,hogy genetika, de erre tesznek a nők,úgy állítják be,mintha a férfi tehetne arról,hogy milyen magas. (Mielőtt nekem ugrana valaki,nincs gondom a magaságommal, 176 cm,kösz,jól érzem így magam). Elegáns,divatos ruhák,mi kell ehhez,pénz,sok pénz. Mit hoznak cserébe ezért a nők? Lehet itt dobálózni,meg mutogatni egymásra,de semmi értelme. Azokat kell észrevenni,akik elvárásainak megfelelünk,akár férfiakról,akár nőkről legyen szó. Már akit érdekel a párkapcsolat,mert engem már nem.
2017. dec. 17. 22:02
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem...inkább más, mint konyhai tapasztalat a diploma helyett;)
2017. dec. 17. 22:06
 19/28 A legrosszabb ***** válasza:
65%
Nocsak, elvárásaik csak a nőknek lehetnek? Ha nekünk van, akkor meg háborogtok? Elvileg az egyenjogúság szószólói vagytok, b+!
2017. dec. 17. 22:08
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

Én egyetlen egy dolgot várok el, az pedig az, hogy legyen igényes magával szemben. Azt gondolom, ebbe belefér az, hogy legyen egy olyan papírja (nem feltétlenül diploma), amivel ő meg van elégedve, és amiért alkalmasint meg is küzd(ött). Ugyanígy legyen ápolt a frizurája, legyenek ápoltak a fogai. Ha pedig olyan a fogsora, mint a kerítésléc, azt gondolom, az is igényesség kérdése, hogy ki kezd vele valamit és ki nem. A szomszédom 40 évesen ment el fogszabályzásra. Sosem késő. És sorolhatnám még...

És hogy mit hozok cserébe? Igényességet önmagammal szemben.

2017. dec. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!