Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkorák lennének a férfiak elvárásai?
Nem keresek társat, 5 éve élek párkapcsolatban. Viszont szinte lehidalok attól, amit itt néha "elvárások" címén olvasok.
Pl legyen diplomás
Nekem mondjuk nincsen (a páromnak van), de nem tartom magam butábbnak vagy kevesebbnek egy diplomásnál. Lehet, lesz nekem is, ha eljutok odáig
Gyönyörű, dús, ápolt haj
Az ápolt még kivitelezhető a dús azonban genetika, a gyönyörű meg relatív.
Hibátlan fogsor/mosoly
Megint genetika.
Tökéletes alak, feszes test
Genetika, rengeteg idő, sok pénz
Mindig elegáns, változatos öltözködés
Ehhez is pénz kell, jó sok
És mégis, akik ezt elvárják, mit hoznak cserébe?
1, Nem kell genetika?
Aki egyenes, mint egy léc, az soha sem lesz homokóra, szóval de, kell a genetika.
Csak jobban tudom a saját elvárásaim. Számomra az a fontos hogy ne legyen a nőn túlsúly. Az egyenlő a jó alakkal.
És ehhez nem kell semmi genetika, csak odafigyelés.
"Első szex után ne egye meg a lazacot a hűtőből."
Ez a mai-tegnapi nap tanulsága. Ez az ultimate elvárás a nők felé.
Javarészt egy nagy büdös semmit nem nyújtanak cserébe,de kritizálni azt nagyon tudnak.
Sokan le vannak ragadva jó pár századdal ezelőtt,amikor olyan fos volt az infrastruktúra,hogy 30 km-es körzetnél tágabban nem választhatott az ember,mert azt már kb. áthidalni nem lehetett és akkor egy nőnek le kellett állni az első balfácánnal,akiben eltanyált. Arról nem is beszélve,hogy a férfi volt a családfenntartó és azért cserébe,hogy ő tart el egy nőt,olyan igényei lehetnek,amilyet csak kitalál.Ha meg nem veri és nem erőszakolja meg,akkor kb. álomférfi kategória. Legalábbis pár századdal ezelőtt így volt Bivalydugnádon és kb. sok pasi mentalitása máig hasonló,sajnos.
Én inkább ezt ismerem.
- Nézzen ki kb jól / legyen a rendszeres szex.
- Nem árt ha tudd főzni.
Elvárások VÉGE. Nem tom a TE verziód honnan jött.
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!