Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sok nőnek túlzott elvárásai vannak?

Figyelt kérdés

Sok nő, aki se külsőleg sem belsőleg nem üt meg egy mércét, olyan elvárásaik vannak hogy csak lesek.

Az nem baj hogy nem túl intelligensek, gyerekesek, hisztisek, de nekik jár hogy egy sokat kereső hercegük legyen aki elhalmozza őket ajándékkal, meg heti többször patináns éttermekbe viszi őket.

Nő vagyok, és mostanában rengeteg ilyen apuci hercegnővel találkoztam. VANNAK KIVÉTELEK.

De azért elég gyakori jelenség az általam leírt nőtípus.

Csak azt nem értem h az ilyen nők mire fel várnak el bármit is, ha ők nem tudnak cserébe sem testileg sem intellektuálisan nyújtani semmit?

2017. okt. 28. 10:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem a nők is észrevették, hogy manapság élet-halál harc megy a punciért. Ez meg nyilván magával hozta, hogy az átlagos vagy az alatti nők elvárásai is az egekbe szöktek. Tudják, hogy svédasztal-szinten válogathatnának a pasik közül, akkor meg miért ne játszanák a hercegnőt?

A férfiak oldaláról nézve meg ezzel párhuzamosan a mérce egyre lejjebb megy...

2017. okt. 28. 10:57
 2/27 anonim ***** válasza:
89%

Én még nem találkoztam ilyen nővel. Hol találtok ti ilyeneket? Ezt mindig megkérdezem, választ sose kapok, szóval elég erős a gyanúm, hogy kamu, de minimum ferdítés, pl "egy nő ismerősöm kapott a párjától ajándékba egy ékszert = minden nő elvárja a drága ajándékokat mindig"....

Egyébként neked nőként nem tökmindegy, hogy más nők mit várnak el? Neked nem mindegy, ha ők magányosan halnak meg a túlzott elvárásaik miatt? Miért érdekel? (Komolyan kérdezem)

2017. okt. 28. 10:58
 3/27 anonim ***** válasza:
76%

Amíg van olyan pasi, aki így akar elnyerni egy nőt (éttermekkel meg pénzmutogatással), addig lesznek ilyen nők is. Bár én sosem találkoztam még ilyen nővel, a baráti körömben mindenkit zavar, ha pénzt költ rá egy férfi. Igaz én vidéki vagyok, tehát nálunk mások az "elvárások".

Az az igazság, hogy sok férfi nem is nagyon vár el többet a nőtől, mint hogy ki tudja magát rittyenteni és lehessen vele villogni (meg valaki csak üljön a BMW anyúsülésén). Én úgy vagyok vele, hogy hasonló hasonlót vonz. És arra van kínálat, amire kereslet is van. Amíg lesznek ilyen naív pasik, akik a pénzükkel akarják egy nő figyelmét felhívni magukra, addig lesznek anyagias nők is. De amúgy elég megnézni itt néhány féfi kommentet. Az a baj nekik már lassan mindegy, csak lyuk legyen. Tehát jó nekik az értéktelen nő is, csak legyen már valaki. Igazából ez az ő bajuk. Nem kell velük foglalkozni, szerintem a normális nőket ez nem érinti. Annál több normális pasi jut nekünk. :)

2017. okt. 28. 11:00
 4/27 anonim ***** válasza:
5%

Ohh, s te emiatt nem találsz barátnõt...

Ilyen beképzelt fajankók férfi változatban is vannak, nõ létemre nem foglalkozok velük egy percig se, és sosem gondolkodtam azon, hogy “miért ilyenek”, mert nem figyelek rájuk, semmi okom arra, hogy analizáljam az életüket. Inkább azzal foglalkozom, hogy normálisabb férfiakkal ismerkedjek.

Mit nem értesz ezen? Egyszerūen beképzeltek és kész. Én kezzem sorolni, hogy hányféle ütõdött embert nem értek? Akinek nincs agya, azt nehéz megérteni, talán majd nekik is megjön az eszük, amikor leesnek a nagy lóról.

2017. okt. 28. 11:03
 5/27 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, de nem is érdekel. Velem a nők ezt nem szokták érzékeltetni, pedig nem vagyok (még) milliomos.

Velem épp fordítva volt: már kiskamaszként is egy gazdag csaj volt belém szerelmes, és inkább ő akart nekem megfelelni, nem én neki.

2017. okt. 28. 11:04
 6/27 anonim ***** válasza:
88%

#4 Bocs, nem olvastam azt a részt, hogy nõ vagy.

Ezesetben miért érdekel ez téged?

2017. okt. 28. 11:05
 7/27 anonim ***** válasza:
86%

És neked ez miért probléma?

Nem tudod megemészteni, hogy mégis ők hapollják el a jó pasikat az orrod elől?

Irigykedsz?

Nőként én pont xarok bele, hogy más nőkkel mi a helyzet a párkapcsolati piacon. Vagy a pasik érdekelnek, vagy ha kapcsolatban vagyok, akkor az se.

2017. okt. 28. 11:06
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Hülyék mindig voltak, vannak és lesznek. Ennyi. Sajnos nem lehet nemhez kötni, csak mondjuk egy férfinél másban nyilvánul meg.
2017. okt. 28. 11:09
 9/27 anonim ***** válasza:
13%
1-es "élet-halál harc megy a punciért." Hol? Milyen korosztályban? Én azt látom inkább a nők ragadnának rám. Ezt obb daraboknál néhány alkalom erejéig ki is használom, de a függetlenségem drága kincs. Az igazi élvezet a folyamatos vadászat. A kérdésre is reagálva. Igen. Elviszem az Alpokba néhány napra és azt hiszi megütötte főnyeremént.
2017. okt. 28. 11:09
 10/27 anonim ***** válasza:
91%
Na látod a 9-es válaszolóhoz hasonló suttyók miatt mindig is lesznek anyagias nők. :)
2017. okt. 28. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!