Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok nőnek túlzott elvárásai vannak?
Sok nő, aki se külsőleg sem belsőleg nem üt meg egy mércét, olyan elvárásaik vannak hogy csak lesek.
Az nem baj hogy nem túl intelligensek, gyerekesek, hisztisek, de nekik jár hogy egy sokat kereső hercegük legyen aki elhalmozza őket ajándékkal, meg heti többször patináns éttermekbe viszi őket.
Nő vagyok, és mostanában rengeteg ilyen apuci hercegnővel találkoztam. VANNAK KIVÉTELEK.
De azért elég gyakori jelenség az általam leírt nőtípus.
Csak azt nem értem h az ilyen nők mire fel várnak el bármit is, ha ők nem tudnak cserébe sem testileg sem intellektuálisan nyújtani semmit?
#14 A rokonod miért van vele? Lehet, hogy valami oka van, amiért pont õt választotta. Néha megtalálja a folt a zsákját.
Errõl az jutott eszembe, hogy vannak olyan gazdag, jómódban élõ rokonaim, akit az családtagom elítélt, pont ilyen okok miatt, hogy “nem szép, nem valami jó a jelleme”. Közben a rokonom legalább egy értelmes, mūvelt nõ, aki több kultúrális környezetben mozog. Nem tökéletes ember, de ettõl függetlenül nem tudtam helyeselni a családtagom véleményét, inkább irigységet éreztem rajta.
"Csak teljesen ledöbbentem hogy egy tényleg átlag alatti nő (aki jobb anyagi körülmények közé született) hogy a fenében lehet ennyire undorító."
Én meg azon döbbenek le, hogy minek tart valaki ilyen nőt. Ne haragudj, de a rokonod meg is érdemli. Ezek szerint ő sem különb, mint a nő.
Ismerek egy lányt egy baráti társaságból aki 80 kilós, fiúsan öltözködik emellett mély hangja is van és olyan elvárásai vannak pasik terén, hogy "legyen min. 190 centi, kockás has, izmos". Még képet is mutatott az ideáljáról és hát magamban gondoltam, hogy ez nem túl reális mert egy olyan pasi nem fog összejönni egy ilyen lánnyal (lehet szent beszédet tartani de ez az igazság).
Viszont nála a túlzott elvárás kompenzációból is ered-mivel tudja, hogy ő nem egy szép lány de ha összejönne egy tök jó pasival az felvinné az egekbe az ő értékét.
Más lányt nem ismerek akinek ennyire az egekbe lennének az elvárásai.
Kereslet kínálat. Amíg azt látják h sok pasi a semmiért cserébe is fényesre nyalja a hátsójukat addig mért adnák lejjebb ?
Ne félj MGTOW-ék nem rohannak egy nő után se sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!